Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!
Aangemaakt op: 18 mrt. 2021

Duurzaam Den Haag verhuist naar Moerwijk

We nemen afscheid van het Nutshuis en gaan naar het verzameldpand Hart van Moerwijk

Deel pagina:

Duurzaam Den Haag verhuist naar Moerwijk

We hebben leuk nieuws! Duurzaam Den Haag gaat verhuizen. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met inpakken, want Duurzaam Den Haag verhuist naar Moerwijk. We nemen afscheid van het Nutshuis en trekken in het verzamelpand Hart van Moerwijk. Vanaf de derde verdieping hebben we straks een mooi uitzicht over het groene Park Overvoorde en we delen het pand onder andere met de inspirerende Ben Lachhab van de Participatiekeuken

Waarom verhuist Duurzaam Den Haag naar Moerwijk?

We willen dichter bij bewoners zijn. Daarom verhuizen we naar het centrum van een Haagse wijk. Vanuit Hart van Moerwijk kunnen we beter verbinding maken met bewoners, juist ook met bewoners die nog niet veel met duurzaamheid bezig zijn. Zo kunnen van hen leren en deze kennis en ervaring voor heel Den Haag inzetten.

Wat betekent dat voor jou?

Momenteel organiseren we alleen online evenementen en bijeenkomsten, daarom verandert er nu weinig. En dat blijft ook zo zodra we weer samen mogen komen! Want net als voorgaande jaren trekken we Den Haag in en komen naar je toe met evenementen en blijven we bewoners en bewonersorganisaties in heel Den Haag inspireren, ondersteunen en met elkaar verbinden. Zodra de coronamaatregelen versoepeld zijn kan je ons weer opzoeken bij onze fysieke loketten in de Centrale Bibliotheek, Moerwijk-Oost, Koningspleinbuurt en Molenwijk/Puntpark.

Ons nieuwe adres

Vanaf 1 april is ons nieuwe adres: Guntersteinweg 377, 2531 KA Den Haag. We zijn hier nog niet aanwezig in verband met de coronamaatregelen. Post kan wel al naar dit adres gestuurd worden.

Geschreven door:
Linda
Linda van Laar
 -

"Bij mij kun je terecht voor: communicatie, social media en pers. Ook ben ik de buurt contactpersoon voor Molenwijk/Puntpark."

Neem contact op met:
T 06 39 71 56 93 | linda@duurzaamdenhaag.nl |
Bekijk profiel

Meer blog

'Maai mei niet' voor bloemen en bijen

'Maai mei niet' voor bloemen en bijen

Tijdens de hele maand mei laten we gezamenlijk het gazon groeien en maaien we minder om vlinders,...

Lees verder
Biodiversiteit in de stad: wat kun je zelf doen?

Biodiversiteit in de stad: wat kun je zelf doen?

De eerste lekkere dagen van het jaar zijn aangebroken. Dat betekent dat iedereen druk bezig is de...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht