Buurtteam Moerwijk

Voor een groen en duurzaam Moerwijk! Doe je mee?

Buurtteam Moerwijk

Buurtteam Moerwijk is een groep enthousiaste bewoners die zich inzet voor een groene, schone en duurzamere buurt. Het buurtteam doet dit met steun van Duurzaam Den Haag. We organiseren bijvoorbeeld schoonmaakacties en het plaatsen van containertuintjes in de buurt.

Word jij lid van het buurtteam?

We zijn een enthousiast team, dat sinds de zomer van 2023 maandelijks samenkomt. Er is veel ruimte om met een frisse blik en nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Wil jij meedenken over een groene, duurzame en fijne buurt? Neem dan contact op met Amber.

Operatie Steenbreek in de Joan Blasiusstraat

Op zaterdag 8 juni organiseren we een Operatie Steenbreekactie in de Joan Blasiusstraat. Tussen 10.00 en 14.00 uur kun je tegels uit jouw tuin inruilen voor gratis plantjes. Je kunt ook plantjes krijgen voor een geveltuin. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop of op de dag zelf bij Amber.

Wandeling door Moerwijk

Spreekuur bij Bij Betje

Stel jouw vragen over energie besparen en groen in de buurt. Elke woensdat zit Amber voor je klaar in buurtkamer Bij Betje. Je kunt vragen stellen, maar ook jouw eigen ideeën inbrengen. Wil je bijvoorbeeld een schoonmaakactie organiseren of wil je beter begrijpen hoe het buurtteam werkt? Kom langs!

Locatie: Buurtkamer Bij Betje
Adres: Westhovenplein 72, 2532 BC Den Haag
Tijd: elke woensdag van 10.00 tot 12.00 (niet op feestdagen)

Energiecoaches in Moerwijk

De energierekening is de afgelopen tijd bij veel mensen flink omhoog gegaan. Daarom leiden we vrijwillige energiecoaches op in Moerwijk en de rest van Den Haag. Zij gaan bij buurtbewoners op bezoek om gratis tips te geven over energie besparen. Wil jij ook energiecoach worden? Neem dan contact op met Amber.

Lees hier het verhaal van Sew, de eerste energiecoach van Moerwijk.

Ik help je graag
Amber van der Lans
Bij mij kun je terecht voor: ondersteuning van bewoners Moerwijk, duurzame acties met en voor bewonersgroepen en het hergebruik van spullen
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht