Buurtteam Energierijk Moerwijk

Voor een groen en duurzaam Moerwijk! Doe je mee?

Buurtteam Energierijk Moerwijk

Buurtteam Energierijk Moerwijk is een groep enthousiaste bewoners die zich inzet voor een mooie, schone en groene buurt. Het buurtteam doet dit met steun van Duurzaam Den Haag. Ze zijn actief in Moerwijk.

Activiteiten van het buurtteam

Hoe kunnen bewoners van Moerwijk overstappen op schone energie? En wat zijn de wensen van buurtbewoners hierbij? Over deze vragen denkt het buurtteam na. En ze spreken bewoners van Moerwijk hierover.

Het buurtteam organiseert ook leuke duurzame acties! Van een energiequiz tot aan een workshop koken op inductie. En van het plaatsen van plafondverwarming bij het gebouw van Team Heeswijk tot het oprichten van een energiecoöperatie voor de buurt. Zo brengt het buurtteam duurzaamheid bij de bewoners van Moerwijk onder de aandacht.

Doe je mee?

Woon jij in in Moerwijk en wil je helpen de buurt steeds duurzamer te maken? Meld je dan aan voor het buurtteam! Alle hulp is welkom. Van het maken van plannen tot praktische hulp. Ook als je eenmalig wilt helpen, horen we het graag!

Stuur een e-mail naar buurtcontactpersoon Amber om je aan te melden. Je bent daarnaast van harte welkom bij het maandelijkse buurtteamoverleg. Elke derde woensdag van de maand bij Buurthuis HWP10, Heeswijkplein 10.

Ik help je graag
Amber van der Lans
"Bij mij kun je terecht voor: energiebesparing, vergroening en de wijk Moerwijk."
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht