Buurtteam Energierijk Moerwijk

Voor een groen en duurzaam Moerwijk! Doe je mee?

Buurtteam Energierijk Moerwijk

Energierijk Moerwijk is vier jaar geleden ontstaan uit een groep actieve buurtbewoners. Het buurtteam heeft in die jaren veel activiteiten georganiseerd. Zo zijn er Operatie Steenbreekacties geweest, is er onderzoek gedaan naar duurzame warmtebronnen in Moerwijk en organiseerden ze twee grote bijeenkomsten waar bewoners mee konden denken over duurzaamheid.

Word jij lid van het buurtteam?

Ondertussen hebben alle buurtteamleden die er vanaf dag één bij waren, een rol bij een duurzaam project in de buurt. Zoals bij de Moerwijk Coöperatie, waarvan de start door Duurzaam Den Haag en het buurtteam is ondersteund. En bij Energiecoöperatie Moerwijk. Dat betekent dat er ruimte is om een nieuw buurtteam te starten met bewoners met een frisse blik en nieuwe ideeën. Wil jij meedenken over een groene, duurzame en fijne buurt? Neem dan contact op met Amber.

Energiecoaches in Moerwijk

De energierekening is dit jaar bij veel mensen flink omhoog gegaan. Daarom leiden we vrijwillige energiecoaches op in Moerwijk en de rest van Den Haag. Zij gaan bij buurtbewoners op bezoek om gratis tips te geven over energie besparen. Wil jij ook energiecoach worden? Neem dan contact op met Amber.

Lees hier het verhaal van Sew, de eerste energiecoach van Moerwijk.

Ik help je graag
Amber van der Lans
Bij mij kun je terecht voor: energiebesparen, circulariteit en de wijk Moerwijk.
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht