Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Contact

Let op: vanwege de zomervakantie zijn we tot september beperkt bereikbaar. Hou dus rekening met een wat langere reactietijd door de lagere bezetting.

Bezoek ons

Na een aantal maanden van afwezigheid gaan onze loketten vanaf 1 september weer open. Iedere woensdag zijn we beschikbaar voor een afspraak in de Centrale Bibliotheek, Moerwijk-Oost, Koningspleinbuurt en Molenwijk/Puntpark voor al jouw duurzame vragen. 

Om te kunnen garanderen dat we niet teveel bezoekers in ons loket tegelijk op bezoek krijgen kun je alleen op afspraak langs komen. Vul het antwoordformulier in via duurzaamdenhaag.nl/loket in en vermeld je postcode. Dan zorgen wij dat je gekoppeld wordt aan de juiste collega en locatie, zodat er een afspraak gemaakt kan worden.

Ons loket voor al jullie vragen is online via info@duurzaamdenhaag.nl en telefonisch via 070-364 30 70 beschikbaar. De telefoon staat doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.  Onze medewerkers die thuis aan het werk zijn, zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Whatsapp ons

We zijn via Whatsapp tussen 10.00 en 17.00 van maandag t/m donderdag live beschikbaar voor al je vragen en suggesties!  Voeg ons vaste telefoonummer toe 070 36 43 070 als contact in Whatsapp. Houd wel rekening met een mogelijke korte vertraging in het contact met ons. 

Bel ons

Voor algemene vragen kan je ons van maandag t/m vrijdag bereiken van 09:00 uur tot 17:30 uur via 070-364 30 70. Heb je een specifieke vraag over bijvoorbeeld een project of thema? Check welke DDH-medewerker je kan bellen.

Mail ons

Stel je vraag via het contactformulier hieronder of via de mail: info@duurzaamdenhaag.nl

Pers 

Journalist? Neem contact op met Anouk Dehue. Mail anouk@duurzaamdenhaag.nl of bel 06 46 07 44 34


Ik wil graag een afspraak maken bij een loket

* verplichte velden