Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Contact

Om onze aller gezondheid en veiligheid te beschermen, hebben wij al onze activiteiten waarbij sprake is van persoonlijk contact gedurende de Corona-virusperiode gecanceld.


Zo kan je ons bereiken:

  • Ons loket voor al jullie vragen is online via info@duurzaamdenhaag.nl en telefonisch via 070-364 30 70 beschikbaar. De telefoon staat doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.  

  • We zijn via Whatsapp tussen 10.00 en 17.00 van maandag t/m donderdag live beschikbaar voor al je vragen en suggesties!  Voeg ons vaste telefoonummer toe 070 36 43 070 als contact in Whatsapp. Houd wel rekening met een mogelijke korte vertraging in het contact met ons. 

  • Onze medewerkers die thuis aan het werk zijn, zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Het Duurzaam Den Haag Loket in de Centrale Bibliotheek is voorlopig nog gesloten.

Op de website van Duurzaam Den Haag wordt met inspirerende voorbeelden, tips, acties en informatie bewoners en ondernemers geïnformeerd en gestimuleerd om duurzaam aan de slag te gaan. Wil je meer weten over Duurzaam Den Haag en wat wij doen? Lees ons jaarverslag of onze missie & visie.

Let op! De informatie hieronder is mogelijk niet van toepassing i.v.m. de hierboven genoemde maatregelen.

Heb je toch nog een vraag? Dan kan je het volgende doen:

Bezoek ons

Wil je duurzaam aan de slag? Kom dan eens langs bij een van onze Eerste Hulp Bij Duurzaamheid spreekuren in de Centrale Bibliotheek, Moerwijk-Oost of Molenwijk. Hier krijg je van Amber, Tom of een andere werknemer van Duurzaam Den Haag op een laagdrempelige en inspirerende wijze informatie, tips, demo’s en acties om duurzaam te doen. Daarnaast kunnen zij je informeren over de buurtteams die Duurzaam Den Haag in Moerwijk-Oost, Molenwijk inclusief Puntpark en Konings/Regentesseplein en omgeving ondersteunt bij het maken van een plan voor een aardgasvrij en groene de buurt.

Whatsapp ons

Je kunt ons nu ook bereiken op Whatsapp. Voeg ons vaste telefoonnummer 070 3643070 toe als contact in Whatsapp en stel ons al je duurzame vragen met 1 druk op de knop. We zitten van maandag t/m donderdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur klaar om met je te appen!

Bel ons

Voor algemene vragen kan je ons van maandag t/m vrijdag bereiken van 09:00 uur tot 17:30 uur via 070-364 30 70. Heb je een specifieke vraag over bijvoorbeeld een project of thema? Check welke DDH-medewerker je kan bellen.

Mail ons

Stel je vraag via het contactformulier hieronder of via de mail: info@duurzaamdenhaag.nl

Pers 

Journalist? Neem contact op met Anouk Dehue. Mail anouk@duurzaamdenhaag.nl of bel 06 46 07 44 34


* verplichte velden