Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Contact

Wij helpen jou graag!

Op de website van Duurzaam Den Haag wordt met inspirerende voorbeelden, tips, acties en informatie bewoners en ondernemers geïnformeerd en gestimuleerd om duurzaam aan de slag te gaan. Wil je meer weten over Duurzaam Den Haag en wat wij doen? Lees ons jaarverslag of onze missie & visie.

Heb je toch nog een vraag? Dan kan je het volgende doen:

Bezoek ons

Wil je duurzaam aan de slag? Kom dan eens langs bij een van onze Eerste Hulp Bij Duurzaamheid spreekuren in de Centrale Bibliotheek, Moerwijk-Oost, Molenwijk of Regentessebuurt. Bekijk de locaties en tijden. Hier krijg je van Amber, Tom of een andere werknemer van Duurzaam Den Haag op een laagdrempelige en inspirerende wijze informatie, tips, demo’s en acties om duurzaam te doen. Daarnaast kunnen zij je informeren over de buurtteams die Duurzaam Den Haag in Moerwijk-Oost, Molenwijk inclusief Puntpark en Konings/Regentesseplein en omgeving ondersteunt bij het maken van een plan voor een aardgasvrij en groene de buurt.

Bel ons

Voor algemene vragen kan je ons van maandag t/m vrijdag bereiken van 09:00 uur tot 17:30 uur via 070-364 30 70. Heb je een specifieke vraag over bijvoorbeeld een project of thema? Check welke DDH-medewerker je kan bellen.

Mail ons

Stel je vraag via het contactformulier hieronder of via de mail: info@duurzaamdenhaag.nl

Pers 

Journalist? Neem contact op met Anouk Dehue. Mail anouk@duurzaamdenhaag.nl of bel 06 46 07 44 34


* verplichte velden