Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

De Haagse Energiebesparingsaanpak - Een onafhankelijk gesprek met een lokale energiecoach

Onafhankelijk, gratis, lokaal en vrijblijvend. Energiecoaches zijn dé aangewezen persoon om jou te helpen met de verduurzaming van je woning.

Deel pagina:

De Haagse Energiebesparingsaanpak -  Een onafhankelijk gesprek met een lokale energiecoach

Als we in Nederland van het aardgas af gaan, betekent dit dat we onze huizen op een andere manier moeten gaan verwarmen. En als je er lekker (duurzaam) warmpjes bij wil zitten, moeten we bijvoorbeeld ook denken aan isolatie. In Den Haag willen we dit graag op onze eigen manier doen, met de wensen en voorkeuren van onze stadsgenoten. Een Haagse aanpak dus.


Wil jij je aanmelden voor een gesprek met een energiecoach? Klik dan hier!


Onder de noemer Haagse Energiebesparings (HEBA) nemen wijkbewoners het heft in eigen handen. Maar hoe gaat dat in jouw wijk precies gebeuren? En wat moet er dan in jouw huis allemaal veranderd worden? Op die vragen, en meer, geeft de lokale energiecoach antwoord. Deze coaches zijn opgeleid door de Hoom Coöperatie en wonen in jouw wijk. Zij weten exact wat er speelt op het gebied van de warmte- en energietransitie en snappen de uitdagingen die de woningen in jullie wijk opleveren.


Een energiecoach helpt je te bepalen wat je het beste kunt aanpassen in de woning, wanneer je wat moet doen en kijkt met je mee wat de kosten worden. Zij brengen structuur aan in wat mogelijk is. Een energiecoach werkt op vrijwillige basis voor bewoners, waardoor ze altijd onafhankelijk zijn.


Er zijn in Den Haag al veel mensen geholpen door een energiecoach. Op deze pagina delen zij en de lokale initiatieven De Groene Regentes, Duursaam Benoordenhout, Gasvrij Scheveningen, Duurzame BLOB, Duurzaam Duinoord, Groene Buurt Archipel/Willemspark, Mariahoeve, Hernieuwbare Warmte Ypenburg en Bezuidenhout hun verhaal. Alle initiatieven werken nauw samen met de adviseurs van Hou van je Huis/gemeente Den Haag. Als jouw wijk hier niet tussen staat, kun je altijd contact opnemen met heba@duurzaamdenhaag.nl

HEBA mede mogelijk door

Meer over activiteit

HEBA: Mariahoeve

HEBA: Mariahoeve

In de Haagse wijk Mariahoeve kun je met energiecoaches in gesprek gaan over de verduurzaming van je...

Lees verder


Meer activiteiten

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht