Groen

Stekjes ruilen met Jong Duurzaam Den Haag

We stellen ons nieuwe jongerenteam aan je voor

Afgelopen zondag organiseerde Jong Duurzaam Den Haag haar eerste evenement: een stekjesruil in de Zeeheldentuin. Het was een heerlijke, zonnige dag waarop we nieuwe mensen leerden kennen, zaadbommen maakten, in de tuin werkten en natuurlijk stekjes ruilden.

Wat is Jong Duurzaam Den Haag?

Jong Duurzaam Den Haag is een groep jongeren die zich inzet voor een groene en duurzame stad. We organiseren bijeenkomsten, steken samen de handen uit de mouwen en gaan met elkaar in gesprek. Iedereen is welkom. Ook als je geen duurzaamheidsfanaat bent, maar toch eens wilt kijken wat je kunt doen. De drempel is laag en gezelligheid staat altijd voorop. Wil je meedoen? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste jongeren om ons team uit te breiden.

Stekjesruil

Na goed overleg binnen ons team is besloten dat het eerste evenement een stekjesruil werd. Een leuk, toegankelijk evenement waar iedereen aan mee kan doen. En we hadden alle tijd om met de mensen die langskwamen te kletsen. Naast de stekjesruil konden bezoekers ook zaadbommen maken. Dat viel goed in de smaak. Binnenkort is Den Haag hopelijk een heleboel klaprozen, ijzerhard en kleine pimpernel rijker.

Volgende evenement

Nu zijn we druk bezig met het bedenken en organiseren van een tweede evenement. Dat kan een beach clean-up worden of misschien een buitenbios. Heb jij goede ideeën of wil je meedenken? Meld je aan bij Anouk.

Ik help je graag
Anouk van Santen
Bij mij kun je terecht voor: ondersteuning van bewoners in Laak Centraal, communicatie en bewonersgroepen zichtbaar maken
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht