Energie opwekken en gebruiken

Word energiecoach!

Als energiecoach help je bewoners van Den Haag met een concrete aanpak om te besparen

Word jij energiecoach?

In Den Haag zijn al meer dan 150 bewoners uit meer dan vijftien wijken opgeleid tot energiecoach. Maar we zoeken altijd nieuwe coaches. Om energiecoach te worden volg je een opleiding die wordt verzorgd door Hoom. Daarnaast is het trainingsaanbod uitgebreid met een module speciaal voor huurders in samenwerking met de Energiebank Den Haag. Meld je nu aan om zelf energiecoach te worden!

Wat houdt het in?

Een energiecoach is beschikbaar voor minimaal twee gesprekken per maand. Een gesprek, inclusief voorbereiding en verslaglegging, duurt ongeveer 4 uur. We vragen of je minimaal 1 tot 2 jaar als energiecoach aan de slag wilt gaan. De gesprekken zijn meestal in de eigen wijk, maar het kan in overleg ook in een naastgelegen wijk zijn.

Informatie over energiecoaches voor huurders

Een training bestaat uit drie dagdelen en wordt door ons voor je betaald. De locatie is PEP, Riviervismarkt 2, in Den Haag. Er vinden het hele jaar door opleidingen plaats. Als je je aanmeldt, laten we weten wanneer jij kan beginnen. De training wordt verzorgd door Energiebank Den Haag.

Aanmelden voor de opleiding en meer informatie via: marga.zuurbier@energiebankdenhaag.nl

Informatie over energiecoaches voor eigenaren

Opleiding voor energiecoaches voor eigenaren

Een training bestaat uit drie dagdelen en wordt door ons voor je betaald. Vaak zijn de trainingen digitaal, maar als de groep groot genoeg is, kan het ook op een locatie in de stad. De training wordt door ons voor je betaald. Er vinden het hele jaar door opleidingen plaats. Als je je aanmeldt, laten we weten wanneer jij kan beginnen.

De opleiding bestaat uit:

  • Online leermodules met een afsluitende toets om je kennis te testen.
  • Drie interactieve online groepsbijeenkomsten.
  • Praktijkoefening door mee te lopen met een ervaren energiecoach.
  • Een eindtoets.
  • Een eindgesprek met een coördinator.

Wil je coach worden of meer informatie? Mail dan naar heba@duurzaamdenhaag.nl

Ik help je graag
Lennart van der Linde
Bij mij kun je terecht voor: Klimaatfonds, bewonersgroepen ondersteunen (met aardgasvrij maken van de buurt), duurzaam vervoer en energiecoaches
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht