Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

​Duurzame maatpakken van DutchSpirit

Tijdens de Haagse Energiebeurs koop je een maatpak met 100 euro korting!

​Duurzame maatpakken van DutchSpirit

DutchSpirit is een ambitieus Nederlands bedrijf in de fashion-industrie en koploper op het gebied van duurzame maatpakken. Met een prachtig, ecowollen maatpak van DutchSpirit zet je niet alleen qua looks je beste beentje voor, maar draag je ook bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu.

De perfect zittende, stijlvolle pakken zijn geproduceerd met ecologische materialen en sluiten volledig aan bij jouw persoonlijke wensen en het principe van de circulaire economie. Uiteraard verloopt elke fase in de productieketen duurzaam en eerlijk - van boerderij, spinnerij, weverij tot fabriek.

Naast de duurzame maatpakken richt DutchSpirit zich op het doorontwikkelen van circulaire stof voor werkkleding. In dat kader werd DutchSpirit met de innovatieve stof INSPIRE finalist voor het Icoonproject 2015 van Nederland Circulair.

“Wij praten niet alleen over duurzaamheid, wij geven er concreet handen en voeten aan: we maken fantastische producten en zijn gedreven in het vormgeven van een circulair systeem. Onze missie is te laten zien dat het anders kan omdat het anders moet! Realistisch idealisme is onze drive, met als kernwaarden eerlijkheid, betrokkenheid, passie en meesterschap.”

Ook (zakelijk) opvallen in een DutchSpirit-pak?
Je zinnen gezet op een maatpak van DutchSpirit? Inmeten kan bij je thuis of op kantoor én uiteraard in ons pand in het Arnhemse modekwartier. Om je dag compleet te maken, bieden wij je bij aankoop van een pak een heerlijke, gratis lunch van streekproducten aan in een eigentijds café-restaurant op 100 meter afstand van DutchSpirit. Bel of mail voor het maken van een afspraak: info@dutchspirit.com of 06-17902946.


Waarom moet je naar de stand van DutchSpirit komen?

De show stelen met een stijlvolle look? Maak een statement en kies voor een prachtig en perfect passend, fashionable maatpak van DutchSpirit: eerlijk geproduceerd, met ecologische materialen. Overtuig jezelf, probeer ook een pak! Laat je inmeten in de stand van DutchSpirit, kies kleur en details naar jouw smaak en ontvang direct een flinke korting van maar liefst € 100,00 op de aankoop van je nieuwe maatpak!

Bekijk ook eens de hippe gebreide stropdassen van DutchSpirit, een must have voor de eigentijdse en zelfbewuste man. De blauwe das is gemaakt van KLM-uniformen, de grijze van gerecyclede pakken. Een stropdas van DutchSpirit – da’s een das met een verhaal. Tijdens de Haagse Energiebeurs koopt u een das voor de speciale beursprijs van € 39,95.

Website : www.dutchspirit.com
Facebook : www.facebook.com/DutchSpirit2.0
Twitter : www.twitter.com/dutchspririt
Instagram : @dutchspirit_fashion

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht