Buurtteam Toekomstig Laak in Laak Centraal

Samen maken we de buurt groener en duurzamer. Doe je mee?

Buurtteam Toekomstig Laak

Buurtteam Toekomstig Laak is een groep enthousiaste bewoners die zich inzet voor een mooie, schone en groene buurt. Het buurtteam doet dit met steun van Duurzaam Den Haag. Ze zijn actief in Laak Centraal.

Activiteiten van het buurtteam in Laak Centraal

Hoe kunnen bewoners van Laak Centraal overstappen op schone energie? En wat zijn de wensen van buurtbewoners hierbij? Over deze vragen denkt het buurtteam na. En ze spreken bewoners van Laak Centraal hierover. Het buurtteam organiseert ook leuke duurzame acties! Zoals een energiequiz, regentonnenacties en het plaatsen van containertuintjes. Zo brengt het buurtteam duurzaamheid bij de buurtbewoners onder de aandacht.

Spreekuur in Vadercentrum Adam

Stel jouw vragen over energie besparen en groen in de buurt. Elke maandag zit Anouk voor je klaar in het Vadercentrum. Je kunt vragen stellen, maar ook jouw eigen ideeën inbrengen. Wil je bijvoorbeeld een schoonmaakactie organiseren of wil je beter begrijpen hoe het buurtteam werkt? Kom langs!

Locatie: Vadercentrum Adam
Adres: Jonckbloetplein 24, 2523 AR Den Haag
Tijd: elke maandag van 14.00 tot 16.00 (behalve op feestdagen)

Doe je mee?

Woon jij in in Laak Centraal en wil je helpen de buurt steeds duurzamer te maken? Meld je dan aan voor het buurtteam! Alle hulp is welkom. Van het maken van plannen tot praktische hulp. Ook als je eenmalig wilt helpen, horen we het graag! Stuur een e-mail naar buurtcontactpersoon Anouk om je aan te melden.

Je bent daarnaast van harte welkom bij het maandelijkse buurtteamoverleg. Elke derde donderdag van de maand bij Vadercentrum Adam op het Jonckbloetplein.

Ik help je graag
Anouk van Santen
Bij mij kun je terecht voor: ondersteuning van bewoners in Laak Centraal, communicatie en bewonersgroepen zichtbaar maken
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht