Energie besparen

Be­wo­ners­ini­ti­a­tie­ven en energiecoaches in Escamp

Sluit je aan bij een bewonersinitatief in jouw buurt! Of schakel de hulp in van een energiecoach

Bewoners aan de slag in Escamp

In Escamp zijn verschillende bewoners samen bezig met duurzaamheid. Neem gerust contact met ze op. Ze organiseren activiteiten en weten precies wat er in jouw buurt speelt. Er zijn in dit stadsdeel nog geen energiecoaches actief. Wil jij energiecoach worden? Meld je hier aan! In Escamp zijn wel schimmelcoaches. Zij helpen je om van schimmel in huis af te komen.

Bewonersplatform Wateringse Veld - Wateringse Veld

Dit bewonersplatform bestaat uit buren zich inzetten voor de buurt. Ze geven onder andere tips over goedkoop je huis verwarmen.

Moerwijk Coöperatie - Moerwijk

De Moerwijk Coöperatie is een bewonersorganisatie van én voor Moerwijk. Ze organiseren leuke activiteiten in de buurt en hebben verschillende (duurzame) projecten. Zoals DaMoer, een sociaal wijkrestaurant met een eetbare tuin en voedselbos. Ook is er een voedseltuin waar wijkgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Word zelf lid of doe mee met een van de activiteiten!

Schimmelcoaches - Moerwijk

Via de Moerwijk Coöperatie zijn er schimmelcoaches actief die jou kunnen helpen bij een schimmelprobleem in je woning. Dat doen ze door de oorzaak van de schimmel te achterhalen en een oplossing te zoeken. Ze zijn zelf ervaringsdeskundige die in hun eigen woning ernstige problemen met schimmel hebben gehad.

Buurtteam Energierijk Moerwijk

Dit buurtteam zet zich met steun van Duurzaam Den Haag in Moerwijk in voor een duurzame buurt. Doe jij mee?

Mist jouw bewonersinitiatief?

Heb jij zelf een bewonersinitiatief dat mist op deze pagina? Laat het ons weten!

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht