Energie besparen

Kunnen we jouw bewonersgroep helpen?

We helpen je met ideeën voor acties, om je acties zichtbaar te maken en meer!

Wij helpen elke bewonersgroep

Is duurzaamheid een onderwerp waar jullie in de buurt mee aan de slag zouden willen? Of zijn jullie al met duurzaamheid bezig maar kunnen jullie nog wat steun en inspiratie gebruiken? Dan kan Duurzaam Den Haag helpen!

Duurzaam Den Haag is jouw partner in duurzaam doen! Dit is wat we voor jullie kunnen betekenen.

Wat kunnen we voor jouw bewonersgroep betekenen?

Wil jij met jouw bewonersorganisatie, buurthuis of sportclub een informatieavond over energiebesparen organiseren? Of willen jullie de energiequiz spelen waarbij je spelenderwijs leert hoe je zelf thuis energie kunt besparen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je informeren of in contact brengen met een energiecoach uit jouw wijk.

Heb je een ander idee op gebied van energie besparen? Heel goed! Wij helpen je graag dit in de praktijk te brengen.

Neem contact op met Anouk

Straatacties brengen bewoners uit de buurt samen én inspireren om duurzaam te doen! Wij ondersteunen jullie met een draaiboek zodat jullie zelf aan de slag kunnen. Voorbeelden van straatacties zijn een plantenbieb, een regentonnenactie en Operatie Steenbreek.

Neem contact op met Anouk

Een energiecoach helpt je te bepalen wat je het beste kunt aanpassen in de woning, wanneer je wat moet doen en kijkt met je mee wat de kosten worden. Misschien is dit ook iets voor jullie buurt?

Neem contact op met Anouk

We zijn expert op het gebied van energiebesparing, het opwekken en gebruiken van schone energie en het vergroenen van Den Haag. We kunnen jullie verder helpen met advies, inspiratie en ons uitgebreide netwerk. We kunnen bijvoorbeeld energiebesparingstips voor bewoners delen tijdens een bijeenkomst.

Neem contact op met Anouk

Zijn jullie al duurzaam bezig en kunnen jullie projecten meer zichtbaarheid gebruiken? Wij helpen je! Kom langs als gast in onze videopodcast, of vraag hulp bij persberichten en contact met de pers in Den Haag.

Neem contact op met Linda

Haagse bewonersinitiatieven gaan samen op zoek naar alternatieven voor het aardgas. Sinds 2016 komt het Haags Bewonersplatform Energietransitie gemiddeld elke vijf weken bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen en die verder te ontwikkelen. Doen jullie ook mee?

Lees meer
Ik help je graag
Anouk van Santen
"Bij mij kun je terecht voor: ondersteuning bewonersinitiatieven, Bomen voor Den Haag en de buurt Laak Centraal."
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht