Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

HEBA

De Haagse Energie Besparings Aanpak

Om Den Haag op tijd van het gas af te krijgen is o.a. de Haagse Energiebesparings Aanpak (HEBA) gestart. Dit is een samenwerking tussen diverse wijkinitiatieven, Duurzaam Den Haag, Hoom en de gemeente. Vanuit de HEBA zijn er in de stad al meer dan 60 opgeleide, vrijwillige energiecoaches actief om bewoners te helpen. Daarbij kijken ze naar alle mogelijke oplossingen om je woning te verduurzamen.

Wil je starten met isolatie of zonnepanelen? Of misschien ben je wel klaar voor duurzaam verwarmen zoals met infraroodpanelen of een warmtepomp. Ook als je een woning huurt kan de energiecoach je helpen met kleine maatregelen. Zo draag je bij aan een beter milieu en klimaat en maak je een eerste stap naar gasloos wonen.

HEBA Energiecoaches

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvend gesprek met een energiecoach? Vul dan het formulier hieronder in. Eén van de energiecoaches neemt dan contact op. De energiecoaches wonen meestal in jouw wijk. Zij kennen de huizen in de wijk en weten wat diverse andere wijkbewoners al hebben gedaan. Wissel ideeën uit met de energiecoach en ga na wat er in jouw situatie handig is.

Indien je dat wil kan de energiecoach ervoor zorgen dat een betrouwbaar (bij voorkeur) Haags bedrijf contact met je opneemt voor een offerte voor de besproken maatregelen. Een energiecoach werkt onafhankelijk van leveranciers en er zijn geen verkoopvergoedingen van leveranciers.

De energiecoaches zijn vrijwilligers bij de volgende bewonersinitiatieven: De Groene Regentes, DuurSaam Benoordenhout, Gasvrij Scheveningen, Duurzaam Duinoord, Duurzame BLOB, Mariahoeve, Groene Buurt Archipel/Willemspark, Laak, Hernieuwbare Warmte Ypenburg en Duurzaam Bezuidenhout.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht