Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

All About Food Festival

Waar: Riviervismarkt, 5 Den Haag 2513 AM
etenEnDrinken
centrum

Deel pagina:

All About Food Festival

Over het All About Food Festival

De gemiddelde Nederlander gooit vijftig kilo goed voedsel per jaar weg en is daarmee een van de grootste voedselverspillers van de wereld. Hoewel iedereen het ermee eens zal zijn dat dit moet veranderen, zit het probleem natuurlijk niet alleen bij de consument. In alle schakels van grond tot en met gft-afval gaat enorm veel voedsel verloren.

In de eerste week van oktober staat het All About Food Festival in Het Nutshuis helemaal in het teken van voedselverspilling. Aan het woord komen duurzame en sociale ondernemers en Haagse pioniers die het tij succesvol proberen te keren. Op het filmscherm leven mensen een half jaar van voedselafval. In de tuin gaan kinderen op ontdekkingsreis met hun stempelkaart. Aan tafel serveren we ‘geredde gerechten’ waarvan ook jíj (blind) kunt proeven. Praat, kijk, denk en eet je mee?

Woensdag 2 oktober: 
All About Food for Kids. 13:30 - 17:00
Taste of Waste. 18:30 - 21:30

Donderdag 3 oktober:
Change of waste. 20:00 - 22:00

Vrijdag 4 oktober:
Transitiecinema. 18:00 - 22:00

Zaterdag 5 oktober:
Ontbijt met de buren

Let op! Voor de activiteiten is aanmelding verplicht. Check www.nutshuis.nl/agenda voor de dag waarop jij je wil aanmelden.

All About Food Festival is een samenwerking tussen Het Nutshuis, Juni Café, Impact Kitchen, Duurzaam Den Haag, TransitieCinema en Conscious Kitchen.

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht