Elke dinsdag
Van 10:00 tot 12:00 uur

Spreekuur energie besparen bij Juliana Plaza in Transvaal

Tussen 10.00 en 12.00 uur kan je binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een gesprek

In Julianaplaza is elke dinsdag een spreekuur over energie besparen met Ronny. Ronny van Duurzaam Den Haag is energiecoach. Hij weet hoe in een huurhuis of koophuis energie bespaard kan worden. Je kunt al je vragen over energie besparen aan hem stellen. Krijg bijvoorbeeld tips over isoleren van ramen of muren en over welk gedrag nou echt nuttig is om minder energie te gebruiken.

Maar je kan ook langskomen als je vragen hebt over onze buurtteams in Schilderswijk-Noord en -West. Deze bewoners zetten zich vrijwillig in voor een groene en duurzame buurt. Zij zoeken altijd buurtbewoners die mee willen denken of te doen. Hier lees je meer over onze buurtteams.

Datum en tijd: Elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur kan je binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een gesprek. Een afspraak maken is niet nodig.

Juliana Plaza

Juliana Plaza is een sociaal maatschappelijk onderneming die haar kennis, expertise, menskracht en haar netwerk inzet voor een beter samenleving. Samen met andere sociale partners zetten zij zich in voor kansarme jongeren, eenzame senioren en kwetsbare vrouwen. Juliana Plaza is inmiddels uitgegroeid tot de Huiskamer van Transvaal en de Schilderswijk met aandacht voor het toevoegen van waarde aan de samenleving

Adres: Schalk Burgerstraat 217, 2572 TV Den Haag

Ik help je graag
Ronny Gajadhar
Bij mij kun je terecht voor: gratis energiebesparende maatregelen en advies over energie besparing.
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht