Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

De partners van het programma

Wie organiseren Energie voor Bedrijven?

De partners van het programma

Het programma is een initiatief van de Gemeente Den Haag en Omgevingsdienst Haaglanden. Maar waarom eigenlijk?

Het Energieakkoord is een afspraak tussen werkgevers, werknemers en overheid, waarbij is afgesproken dat bedrijven bijdragen aan de benodigde CO2- reductie tot 2020.

De Omgevingsdienst Haaglanden houdt toezicht op deze energiebesparing en het voldoen aan de Wet op Milieu-beheer. De Omgevingsdienst wil met het programma Energie voor Bedrijven energiebesparingsinitiatieven aanwakkeren om handhaving te voorkomen.

Het programma Energie voor bedrijven wordt nu voor het eerst uitgevoerd in Den Haag, bij succes wordt het programma uitgebreid binnen de regio Haaglanden.

En wie kom je nog meer tegen tijdens het programma?

- Stichting Duurzaam Den Haag helpt burgers en bedrijven om duurzaam te doen. Zij voert het programma uit en is het eerste aanspreekpunt voor bedrijven.

- CFP is een bedrijf met als missie om organisaties hun eigen duurzaamheid laten ontdekken en verbeteren, zij zet zich in voor het winstgevend verduurzamen van organisaties en gebouw(en). Een van de middelen daarvoor is de door hen ontwikkelde tool ‘CSR-manager’.

- Stichting Energieke Regio is een organisatie zonder winstoogmerk. Zij helpen u bij het nemen van energiebesparende maatregelen, het zelf opwekken van duurzame energie en verbeteren van het binnencomfort. Ze werken met onafhankelijke lokale adviseurs en het motto van Stichting Energieke Regio luidt: ‘wij helpen u graag te verdienen aan duurzaamheid’.


Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht