Energie opwekken en gebruiken

Word jij mede-eigenaar van een zonnedak op de Mient?

Wek samen met buurtgenoten schone energie op

Woon jij in de Vruchtenbuurt? Dan kan je nu investeren in een collectief zonnedak dat wordt geplaatst op de Aikido-school aan de Mient 277. Dit is een initiatief van energiecoöperatie Sterk op Stroom. Zij willen in de Vruchtenbuurt schone energie opwekken en lokaal verdelen. Hier moeten nog wel wat stappen voor gezet worden. Een mooi initiatief om als buurtbewoner aan mee te helpen.

Waarom meedoen met een collectief zonnedak?

Als je een huurhuis hebt, of aangesloten bent bij een VvE waarvan niet iedereen zonnepanelen op het dak wil, dan is het moeilijker om zonnepanelen op je dak te plaatsen. Dat is jammer, want met zonnepanelen kan je schone energie opwekken en bijdragen aan een duurzame stad en wereld. Door mee te doen met dit collectief zonnedak draag je in de Vruchtenbuurt op een waardevolle manier bij aan de energietransitie van de buurt.

Het dak van de Aikido-school

Meedoen met het zonnedak

Iedereen die in de Vruchtenbuurt woont met de postcode 2565, 2564, 2547, 2552, 2555, 2563 of 2566 kan meedoen met het zonnedak. Meer informatie over de deelname staat op de website van Sterk op Stroom.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht