Nieuws

Ook DDH-medewerkers liepen mee met de klimaatmars

Walk your talk!

Mensen hebben vrijdag 27 september massaal gehoor gegeven aan de oproep om in Den Haag mee te lopen in een betoging voor een ambitieuzer klimaatbeleid. Een woordvoerder van de organisatie schat dat er ruim 25.000 mensen op de been waren, laat RTL nieuws weten. Tijdens de mars liepen er ook medewerkers van DDH mee. Zij hadden vrij gekregen om hun stem te laten horen voor een beter klimaat.

Samen met bewoners, ondernemers en andere partners uit de stad, wordt er iedere dag bij Duurzaam Den Haag hard gewerkt aan een duurzame stad. Een stad waar duurzaam leven het nieuwe normaal is en waar iedereen doet wat hij of zij kan om bij te dragen aan een schone en leefbare stad.

Heleen Weening, directeur Duurzaam Den Haag: "Vrijdag 27 september konden medewerkers van DDH samen met bewoners, ondernemers, scholieren en onze partners uit de stad hun stem laten horen, zonder dat ze hiervoor verlof hoeven opnemen. Ik vind dit mooi aansluiten bij onze droom voor de stad waar iedereen doet wat-ie kan. Walk your talk! En het past in mijn visie bij eigentijds werkgeverschap om medewerkers ruimte te geven voor belangrijke dingen in het leven."

De klimaatmars op het Malieveld was de tweede grote demonstratie op deze plek voor het klimaat dit jaar. Op donderdag 7 februari stonden er al duizenden scholieren om hun stem te laten horen. Dit naar aanleiding van de oproep van de Zweedse scholiere Greta Thunberg om de schoolspullen te laten liggen en te gaan staken voor een beter klimaat.

Ik help je graag
Anouk Dehue
Bij mij kun je terecht voor: onze stadsgesprekken, Haags Klimaatakkoord, communicatie en Bomen voor Den Haag
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht