Nieuws

Een duurzaam interieur op ons kantoor

Tweedehands of van lokale ondernemers

Na onze verhuizing naar Moerwijk hebben we ons nieuwe kantoor ingericht. Uiteraard hebben we hierbij voor duurzame opties gekozen! We hadden al het een en ander. Maar alles wat we nieuw nodig hadden hebben we bij lokale ondernemers gekocht, óf tweedehands. Leuk om te doen en nu kunnen we met trots van onze werkplek genieten. Dit is hoe ons kantoor er nu uitziet.

Van een kantine naar een sfeervol kantoor

Ons kantoor was eerst de kantine voor Staedion en daarna het restaurant en de keuken voor de Participatiekeuken. Na een flinke verbouwing, waarbij de keuken is omgetoverd tot vergaderruimte, is het de perfecte plek voor ons team.

Een gezellige zithoek

Goed bijpraten of even genieten van het uitzicht, dat kan in onze zithoek! Met uitzicht op park De Voorde en als je goed kijkt ook op wat alpaca's bij het werk- en participatiecentrum van Middin. Zowel de gele bank als het vrolijke vloerkleed hebben we via Marktplaats op de kop getikt. De geweldige verrolbare plantenbakken zijn gemaakt door onze buurtgenoten van Made in Moerwijk, van ge-upcyclede pallets. En die mooie boekencollectie? Die hebben we meeverhuisd uit ons oude kantoor.

Op deze plek wordt hard gewerkt

Onze werkplekken hebben bureaustoelen en tafels van het Haagse bedrijf Heering. Ze zijn van stevige kwaliteit en kunnen op veel manieren aangepast worden. De kabels uit het plafond hebben we vrolijk weggewerkt met kabelsokken, gemaakt door de dames van de Naaierij. Zoals je ziet is dit de plek waar hard wordt gewerkt! Deze flexplekken zijn voor ons hele team. Als we niet op straat of in een buurthuis te vinden zijn, zijn we vanuit hier aan de slag als jouw partner in duurzaam doen!

De vergaderkamer a.k.a. Moskabouterkamer

De vergaderkamer is inmiddels omgedoopt tot de Moskabouterkamer. Met dank aan de mooie moskunstwerken aan de wand. Deze hebben we met ons team gemaakt tijdens een workshop begeleid door Merie van Moskabouter. De bijzondere lampen aan het plafond zijn van de Haagse ondernemer Anna, van Vilt aan Zee. Ze zijn handgemaakt van schapenwol. En ook hier heeft Made in Moerwijk een mooie bijdrage gedaan. De stoere en stevige vierkante tafels zijn ook door hen gemaakt. Wederom van ge-upcycled steigerhout.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht