Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Energierijk Moerwijk: samen krachten bundelen voor een leefbare buurt

wonenEnLeven
escamp

Deel pagina:

Energierijk Moerwijk: samen krachten bundelen voor een leefbare buurt

Al ruim anderhalf jaar komt het buurtteam Energierijk Moerwijk maandelijks bij elkaar om activiteiten te organiseren en ondersteunen die de buurt groener maken en die de bewoners voorbereiden op een aardgasvrije buurt.

Een aantal van die activiteiten vinden hun oorsprong in de grote wijkbijeenkomst Energierijk Moerwijk die plaatsvond op 5 november 2018. Hier werden bewoners gevraagd naar hun ideeën voor een mooiere buurt. 

Energierijk Moerwijk, kom ook!

Deze bijeenkomst krijgt een vervolg op maandag 4 november in Zorgcentrum Moerwijk op de Twickelstraat 120. Tijdens deze bijeenkomst zijn alle bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties uit de wijk welkom om verder te praten over plannen die de buurt mooier, schoner en groener maken. Het buurtteam Energierijk Moerwijk vertelt tijdens deze avond wat zij hebben gerealiseerd en wat hun plannen en ideeën zijn voor komend jaar. Daarnaast nodigen ze iedereen uit mee te denken en mee te doen! 

Doe mee en ga aan de slag met ideeën waarmee we Moerwijk(-Oost) leefbaar, schoon en groen houden. Ook voor toekomstige generaties!

Meld je hier aan!

Programma

Energierijk Moerwijk vindt plaats op maandag 4 november. De inloop is vanaf 18.00. Het programma is van 18.30 tot 21.00 uur in Zorgcentrum Moerwijk, Twickelstraat 120. De toegang is gratis en voor avondeten, hapjes en drankjes wordt gezorgd. Georganiseerd door Duurzaam Den Haag samen met buurtteam Energierijk Moerwijk. 

Voor meer informatie kun je mailen of bellen met Lennart van der Linde, lennart@duurzaamdenhaag.nl /  06 21 45 84 75.

Nieuwe Energie en Groen in de Buurt (NEGB) project

Moerwijk-Oost is een van de drie buurten waar Duurzaam Den Haag aan het project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt werkt. De stichting ondersteunt een team van bewoners (in Moerwijk-Oost is dat Buurtteam Energierijk Moerwijk), dat werkt aan een wijkplan om hun buurt aardgasvrij en groen te maken met de wensen en behoeften van de bewoners als uitgangspunt.

Woon je in Moerwijk of wil je meer weten over het project? Of misschien wil je zelf aansluiten bij het buurtteam en aanschuiven bij het maandelijkse overleg? Mail of bel dan met Lennart van der Linde: lennart@duurzaamdenhaag.nl, 06 21 45 84 75 of kom langs bij het inloopspreekuur van Duurzaam Den Haag bij Team Heeswijk!

Vorig jaar waren er maar liefst 80 bewoners aanwezig om mee te praten over de toekomst van hun buurt:

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht