Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Energierijke buurtbijeenkomsten

Deel je ideeën voor een mooie buurt!

Energierijke buurtbijeenkomsten

Alle bewoners, frisdenkers, studenten, werkgevers en ondernemers uit Moerwijk-Oost, Noordpolderbuurt/Molenwijk en Regentesse-/Koningsplein en omgeving zijn uitgenodigd mee te doen tijdens een van de bijeenkomsten in hun buurt.

Samen de krachten bundelen en ideeën delen voor een groene en aardgasvrije wijk. Dat is het doel van de drie buurtbijeenkomsten die Duurzaam Den Haag de komende dagen organiseert samen met een team van bewoners in Moerwijk-Oost, Noordpolderbuurt/Molenwijk en Regentesse-/Koningsplein en omgeving.

Een leefbare buurt, ook voor toekomstige generaties!

In deze drie buurten zijn bewoners samen met Duurzaam Den Haag bezig met het schrijven van een buurtplan om de buurt aardgasvrij en groen te maken. Om ervoor te zorgen dat het buurtplan voldoet aan de wensen en eisen van de hele buurt, organiseert Duurzaam Den Haag in iedere buurt een bijzondere bijeenkomst waaraan 100 mensen mee kunnen doen. Bewoners, werkgevers, ondernemers en beleidsmakers die hun krachten bundelen en hun ideeën delen. Het gaat dan ook over kansen voor werkgelegenheid, samenhang in de buurt en de sfeer op straat. Of over andere onderwerpen waarmee we de buurten leefbaar, schoon en groen houden. Ook voor toekomstige generaties!

Programma

Onder het genot van een lekker hapje en drankje wordt er op een informele wijze kennis met elkaar gemaakt. Buurtgenoten worden vervolgens verdeeld en gaan onder begeleiding van een gespreksleider in 2 rondes aan de slag om van dromen, concrete ideeën te maken.

Win een bouwmarktbon t.w.v. € 100,-

De avonden vinden plaats op diverse dagen en locaties, van 18.00 tot 21.00 uur. Deelname is gratis en voor avondeten, hapjes en drankjes wordt gezorgd. Onder de deelnemers verloten we 3 keer een bouwmarktbon t.w.v. € 100,-!

Meld je aan en doe mee!

  • Energierijk Molenwijk
    Woensdag 31 oktober, van 18.00 tot 21.00 uur in Trefpunt Laakhage (Peilstraat 68)
    Lees verder of vul direct het aanmeldformulier in. 

  • Buurtbijeenkomst Regentesseplein/Koningsplein en omgeving
    Donderdag 1 november, van 18.00 tot 21.00 uur in De Prael (Esperantoplein 20)
    Lees verder of vul direct het aanmeldformulier in.