Energiecoach voor huurders

Een gesprek is altijd gratis, vrijblijvend en zonder winstoogmerk

Woon jij in een huurhuis en ben je benieuwd hoe je minder geld kunt uitgeven aan je energierekening? Een energiecoach van de Energiebank kan je helpen met advies en tips om te besparen en comfortabeler te wonen.

Wat doet een energiecoach voor huurders?

Nadat je een afspraak hebt gemaakt, komt de energiecoach bij jou thuis langs. Samen met jou loopt de energiecoach door jouw woning. De energiecoach geeft tips en denkt met je mee. Je krijgt na het gesprek een verslag waarmee je direct aan de slag kunt. De coach neemt ook energiebesparende maatregelen mee, zoals radiatorfolie, ledlampen en een waterbesparende douchekop. Jullie kijken wat jij kunt gebruiken en installeren dit meteen.

Waarom een gesprek met een energiecoach?

  • Een energiecoach helpt bij energie besparen en geeft tips
  • Een energiecoach kent de wijk en de soort woningen
  • Ze hebben veel voorbeelden uit de wijk gezien
  • Een energiecoach heeft geen winstoogmerk of commerciële belangen. Een gesprek is altijd gratis en vrijblijvend
  • Na het gesprek krijg je een verslag waarmee je direct aan de slag kan

De Energiebank

De energiecoaches voor huurders worden opgeleid door Energiebank Den Haag. Energiebank Den Haag helpt huishoudens bij het verlagen van hun energieverbruik en energiekosten, zonder af te doen aan het comfort in huis. De coaches kijken naar jouw huis en jouw gewoontes. Samen overleggen jullie passende oplossingen.

Word zelf energiecoach

Wil jij zelf buren helpen met energie besparen? Dat kan! In Den Haag zijn al meer dan 150 bewoners opgeleid tot energiecoach. En we zoeken altijd nieuwe coaches. Om energiecoach te worden volg je een opleiding. Het trainingsaanbod bevat een speciale module over huurhuizen. Die is gemaakt in samenwerking met de Energiebank Den Haag. Er starten regelmatig nieuwe opleidingen.

Ik help je graag
Lennart van der Linde
Bij mij kun je terecht voor: Klimaatfonds, bewonersgroepen ondersteunen (met aardgasvrij maken van de buurt), duurzaam vervoer en energiecoaches
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht