Energie besparen

Be­wo­ners­ini­ti­a­tie­ven en energiecoaches in Laak

Sluit je aan bij een bewonersinitatief in jouw buurt! Of schakel de hulp in van een energiecoach

Bewoners aan de slag in Laak

In Laak zijn verschillende bewonersinitiatieven die zich inzetten voor duurzaamheid. Neem gerust contact met ze op. Ze organiseren activiteiten en straatacties en weten precies wat er in jouw buurt speelt. In heel Laak zijn ook energiecoaches actief.

Coalitie Laak - heel stadsdeel Laak

Coalitie Laak zet zich in voor heel Laak. Door met elkaar projecten op de te zetten en vooral ook samen te werken met andere groepen die ook actief zijn in Laak. Kijk op de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Laak Bloeit! - heel stadsdeel Laak

Laak Bloeit! is een klein groepje buurtbewoners uit de omgeving van de Johan Gramstraat en de Oudemanstraat. Samen zetten zij zich in voor meer groen in de wijk. Leuk als jij ook meedoet!

RadiLaak - heel stadsdeel Laak

RadiLaak is een bureninitiatief dat zich inzet voor een veiliger en prettiger Laak. Samen met gemeente Den Haag en andere organisaties zorgen ze voor verbeteringen in de wijk. Zo zetten ze zich in tegen het afval op straat, tegen de overbewoning en voor vergroening. Iedereen is welkom zich aan te sluiten wanneer ze geïnteresseerd zijn of willen helpen.

Energiecoaches - heel stadsdeel Laak

Buurtteam Toekomstig Laak heeft energiecoaches. Een energiecoach is een vrijwillige bewoner uit jouw wijk. Die geeft onafhankelijk, gratis, lokaal en vrijblijvend advies over het verduurzamen van je woning. De energiecoaches kunnen je in Laak helpen als je in een koophuis woont, maar ook als je in een huurhuis woont.

Buurtteams in Laak

Deze buurtteams zetten zich met steun van Duurzaam Den Haag in Laak in voor een duurzame buurt. Doe jij mee?

Mist jouw bewonersinitiatief?

Heb jij zelf een bewonersinitiatief dat mist op deze pagina? Laat het ons weten!

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht