Be­wo­ners­ini­ti­a­tie­ven en energiecoaches in Centrum

Sluit je aan bij een bewonersinitatief in jouw buurt! Of schakel de hulp in van een energiecoach

Bewoners aan de slag in Centrum

In Centrum zijn verschillende bewonersinitiatieven die zich inzetten voor duurzaamheid. Neem gerust contact met ze op. Ze organiseren activiteiten, collectieve inkoopacties en weten precies wat er in jouw buurt speelt. In sommige buurten zijn ook energiecoaches actief.

Groene Buurt - Archipel & Willemspark

Deze werkgroep maakt deel uit van de bewonersorganisatie Archipel & Willemspark. Zij zetten zich in voor een duurzame en groene buurt. Bijvoorbeeld met de gezamenlijke inkoop zonnepanelen en energiecafés waar experts en buurtgenoten hun kennis en ervaringen delen.

Energiecoaches - Archipel & Willemspark

De Groene Buurt heeft energiecoaches. Een energiecoach is een vrijwillige bewoner uit jouw wijk. Die geeft onafhankelijk, gratis, lokaal en vrijblijvend advies over het verduurzamen van je woning.

Langebeesten Energiek - Lange Beestenmarkt en omgeving

Langebeesten Energiek is een energiecoöperatie in het oude centrum van Den Haag. Samen met bewoners van de Lange Beestenmarkt en omgeving wekken ze zelf duurzame energie op. Ook jij kan meedoen!

Duurzame Zeehelden - Zeeheldenkwartier

Duurzame Zeehelden is een initiatief van bewoners van het Zeeheldenkwartier. Duurzame Zeehelden moet leiden tot een bewuste gemeenschap van bewoners en tot vervolginitiatieven die de wijk in het algemeen en huizen in het bijzonder, duurzaam maken. Met verstand, pragmatisch en zonder torenhoge kosten.

Mist jouw bewonersinitiatief?

Heb jij zelf een bewonersinitiatief dat mist op deze pagina? Laat het ons weten!

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht