Energie besparen

Pilot raamisolatie voor ramen met enkelglas

Doe mee en bespaar 50% aan warmte

Aanmelden voor deze pilot is momenteel niet meer mogelijk.

Waarom raamisolatie bij enkelglas?

Door ramen van enkelglas gaat veel warmte verloren. De verwarming moet hierdoor vaak op een hoge temperatuur aan om het binnen aangenaam warm te hebben in de winter. En dat merk je op je energierekening die daardoor hoog is. Als je in een huurhuis woont kan je niet je eigen ramen vervangen voor ramen met dubbelglas. En ook in een koophuis is dat soms niet mogelijk omdat dit flink wat geld kost. Daarom organiseren we deze herfst samen met TNO de pilot raamisolatie.

Drie makkelijke oplossingen

Er zijn drie (tijdelijke) oplossingen bedacht die elk makkelijk geplaatst kunnen worden. Door hiermee je ramen te isoleren raakt er rond de 50% minder warmte verloren.

Bekijk de drie manieren om enkelglas te isoleren

Meld jouw huis aan

Wil jij meedoen met de pilot? Meld jouw huis aan! Je ontvangt van ons de materialen om zelf aan de slag te gaan. Je kan een van de handleidingen hieronder zelf volgen. Het is makkelijk om te doen. De pilot start in oktober. Meedoen met de pilot kan alleen als je in Den Haag woont.

Denk je dat je toch hulp nodig hebt? Dan komt er een vrijwilliger bij jou langs.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Je kan wel zelf het materiaal aanschaffen en plaatsen met hulp van een van de handleidingen hieronder.

Handleidingen voor het plaatsen van raamisolatie

Ik help je graag
Lennart van der Linde
"Ik help je met Klimaatfonds, Lokale Actiegroep Scheveningen en Bewonersplatform Energietransitie"
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht