Joey ten Cate

Bij mij kun je terecht voor: de buurt Morgenstond-West, Bouwlust-Vrederust, DDH jongerenteam, de energietransitie en energiecoöperaties.

Mijn duurzame tip

"Ik ben heel erg fan van de fiets en van wandelen. Voor zowel plezier als het reizen naar plekken waar ik moet zijn. Je bent buiten en in beweging. Als meer mensen gaan fietsen wordt het ook veiliger voor iedereen, omdat het aantal auto's in de stad afneemt. Hierdoor wordt de lucht die we inademen schoner, wat beter is voor onze gezondheid. Natuurlijk is dit niet voor iedereen mogelijk of op ieder moment handig, maar elk fietsritje helpt!"

Waar word jij blij van?

"De positieve energie van al die mooie vrijwilligers die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Samen bouwen we aan een eerlijker en schoner Den Haag, bijvoorbeeld via de buurtteams, de energiecoöperaties en de warmte initiatieven. Wanneer zij meer zeggenschap en zelfvertrouwen krijgen om die duurzame toekomst vorm te geven, word ik blij!"

Wat is jouw droom voor Den Haag in 2030?

"Dat iedereen duurzame keuzes kan maken, omdat deze betaalbaar en dichtbij zijn. Dat iedereen kan profiteren van lokale schone energie via bijvoorbeeld collectieve zonnedaken en de buurten er beter van worden. Dat we allemaal schone lucht inademen door steeds vaker de fiets te pakken of een te stukje lopen."

Ik help je graag
Joey ten Cate
Bij mij kun je terecht voor: de buurt Morgenstond-West, Bouwlust-Vrederust, DDH jongerenteam, de energietransitie en energiecoöperaties.
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht