Jessica Smit

"Bij mij kun je terecht voor: pers, onze nieuwsbrief, online communicatie en social media."

Mijn duurzame tip

"Duurzaam leven hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan al veel impact maken door minder dierlijke producten te eten. Probeer meer peulvruchten toe te voegen aan je maaltijden en minder vlees. Vervang gehakt in je pasta eens door vegetarisch gehakt. Of melk en yoghurt door een plantaardige variant. Je kan kiezen voor havermelk, rijstmelk, erwtenmelk of sojamelk. Het aanbod in de supermarkt wordt elk jaar groter en de keuze voor plantaardige vervangers steeds makkelijker. Ga op onderzoek uit en ontdek welke producten jij lekker vindt en bij jou passen. Zelf vind ik het leuk om voor mensen te koken en ze te verrassen met een lekkere plantaardige maaltijd."

Waar zie jij Haagse Krach in de stad?

"Bij zoveel verschillende mensen, groepen en ondernemers die zich inzetten om hun leefomgeving groener en klimaatvriendelijker te maken. "

Wat is jouw droom voor Den Haag in 2030?

"Een klimaatneutrale stad met weinig auto’s. Een stad waar parkeerplekken plaatsmaken voor groen en waar het openbaar vervoer en de fiets de standaard is. Waar mensen samenkomen in parken en kinderen veilig buiten kunnen spelen. Waar we zoveel mogelijk lokaal voedsel verbouwen en plantaardig eten."

Ik help je graag
Jessica Smit
"Bij mij kun je terecht voor: pers, onze nieuwsbrief, online communicatie en social media."
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht