Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Onze missie & visie

Onze missie & visie

Dit is stichting Duurzaam Den Haag!

Dit is onze droom

Een stad waar de lucht schoon is, de omgeving groen, alle energie duurzaam wordt opgewekt en een stevige regenbui niet direct tot wateroverlast leidt. Een hofstad zonder aardgas en zonder elektriciteit uit fossiele, vervuilende brandstoffen. Een duurzame stad waar het goed leven is voor alle Hagenaars en waarin iedereen in Den Haag als vanzelfsprekend doet wat hij kan op het gebied van ecologische en maatschappelijke uitdagingen. Den Haag als heerlijke stad om te leven, ook voor toekomstige generaties, waar steeds meer mensen graag voor in beweging willen komen.

Onze visie

In het Den Haag van de toekomst voelen bewoners en ondernemers van Den Haag zich verantwoordelijk voor hun leefomgeving en dragen als vanzelfsprekend met duurzame maatregelen of gedrag bij aan hun wijk, buurt, straat of woning.

Hier geloven wij in!

Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn achter de duurzame beweging in de stad. Niet de overheid, of wet-en regelgeving, of grote bedrijven, of ‘de markt’, maar mensen: mensen die zichzelf de vraag stellen: wat kan ik doen in mijn leven, in mijn werk, vanuit mijn rol in de samenleving om deze verandering mee vorm te helpen geven? Dat is Haagse Krach! Haagse Krach zit in iedereen die zich een voorstelling kan maken van de beste versie van de stad, wijk, buurt of straat voor iedereen, en die geïnspireerd door dat beeld daarvoor aan de slag wil gaan en in beweging komt.

Onze missie

Wij stimuleren en ondersteunen de Haagse Krach beweging van mensen in Den Haag die duurzaam (willen) doen!

Bekijk al onze activiteiten die de Haagse Krach beweging ondersteunen.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht