Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

We kijken terug op 2021

Samen met steeds meer enthousiaste en gedreven mensen in Den Haag dromen we van een schone en duurzame stad. Een stad die nu én voor toekomstige generaties een heerlijke plek is om in te leven. Waar gebruik wordt gemaakt van schone en betaalbare energie en die de klimaatverandering aankan. Ook in 2021 heeft Duurzaam Den Haag samen met bewoners en ondernemers zich hiervoor ingezet. Door de Haagse duurzaamheidsbeweging te versterken helpen we de gemeente effectiever te zijn in het behalen van de doelen om klimaatneutraal en klimaatbestendig te worden.

Met creativiteit en daadkracht en de lessen uit het coronajaar 2020 zijn er in 2021 mooie dingen bereikt. Haagse huizen zijn energiezuiniger gemaakt, er zijn meer dan 1000 bomen geplant en er zijn belangrijke stappen gezet in de overgang naar duurzame energiebronnen. Dat deden we samen: duurzame dromers, denkers en doeners van Den Haag. Mensen met Haagse Krach!

Op deze kaart van Den Haag staan enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar. Kijk voor een uitgebreid overzicht van wat we doen op de pagina 'Activiteiten':


Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht