Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

We kijken terug op 2020

Samen met bewoners van Den Haag dromen we van een schone en duurzame stad, die nu én voor toekomstige generaties een heerlijke plek is om in te leven. Een stad waar gebruik wordt gemaakt van schone en betaalbare energie en die de klimaatverandering aankan. Ook in 2020 heeft Duurzaam Den Haag in opdracht van gemeente Den Haag zich hiervoor ingezet. Door de Haagse duurzaamheidsbeweging te versterken helpen we de gemeente effectiever te zijn in het behalen van de doelstellingen om klimaatneutraal en klimaatbestendig te worden.  

Met creativiteit en daadkracht zijn er in 2020, ondanks de coronamaatregelen, veel mooie dingen bereikt. Haagse huizen zijn energiezuiniger gemaakt, straten zijn vergroend, er zijn belangrijke stappen gezet in de overgang naar duurzame energiebronnen én er werd naar elkaar omgekeken in deze voor velen moeilijke tijden. Dat deden we samen: duurzame dromers, denkers en doeners van Den Haag. Mensen met Haagse Krach! 

Op deze kaart van Den Haag staan enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar. Kijk voor een uitgebreid overzicht van wat we doen op de pagina 'Activiteiten':


Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht