Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Workshop | deeleconomie & circulaire economie

Het samenbrengen van systeem en leef werelden

Waar: Waldeck Pyrmontkade 116 Den Haag 2518 JR
circulaireEconomie
centrum

Deel pagina:

Workshop | deeleconomie & circulaire economie

Net als jij werken steeds meer mensen en organisaties aan nieuwe vormen van economie die bijdragen aan een duurzame en sociale samenleving. Twee bekende vormen hiervan zijn de deeleconomie en de circulaire economie. De hoogste tijd om deze twee werelden dichter bij elkaar te brengen en zo ook meer impact te maken. We willen vragen of jij daar een rol in wilt spelen door op 21 mei mee te doen aan een workshop, in Den Haag.

Tijdens deze middag komen we met een diverse groep bijeen om actief met elkaar de synergie te verkennen tussen de deel- en circulaire economie, om te leren van elkaars ervaring en om te kijken hoe we meer onderling kunnen samenwerken. 

Deze workshop wordt mede georganiseerd door Gemeente Den Haag en maakt onderdeel uit van een Europees project waarin naast Den Haag ook 5 andere steden/regio's deelnemen. De uitkomsten zullen dus ook op internationale schaal met elkaar gedeeld worden en leiden tot meer inzichten, inspiratie en onderlinge uitwisseling.

Op de website vind je meer informatie over zowel de workshop als over het project: https://www.collaborativexcircular.com/thehague. Zo lees je hier ook wat de workshop jou oplevert en wat we doen met jouw inbreng. Aan deelname zijn overigens geen kosten verbonden. 

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

We zien je hopelijk op 21 mei!

Ken je nog iemand anders die woonachtig en/of werkzaam is in de regio Den Haag en die hier zeker bij zou moeten zijn, laat het ons dan vooral weten op info@sharenl.nl

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht