Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Virtuele Tour duurzame daken Volvo Ocean Race - Race Village

Duurzame innovaties te beleven in het Innovation Paviljoen

Waar: Hellingweg Den Haag 2583 DX
circulaireEconomie
scheveningen

Deel pagina:

Virtuele Tour duurzame daken Volvo Ocean Race - Race Village


Den Haag is er trots op om in 2018 voor het eerst de Finish van de Volvo Ocean Race te organiseren. Voor de kust van Den Haag vindt eind juni de ontknoping plaats van één van de grootste én meest innovatieve sportevenementen ter wereld. In de finishweek (van 24 juni t/m 1 juli) wordt in de Scheveningse haven een fantastisch festival georganiseerd voor zeilers, publiek én het bedrijfsleven. Bij het festival worden 400.000 bezoekers, onder wie 25.000 zakelijke gasten, verwacht.

The Hague, the ultimate destination for innovation

In het Innovation Pavilion, dat onderdeel uitmaakt van de Race Village, krijgen toonaangevende start-ups, scale-ups en MKB-bedrijven gedurende de festivalweek, in een maritieme en duurzame omgeving, de gelegenheid hun innovaties te presenteren. Het grote publiek heeft gratis toegang tot de Race Village. Het Innovation Pavilion zal bovendien bezocht worden door alle deelnemers aan de zakelijke netwerkevenementen van het Business Programma van de Volvo Ocean Race Finish. Het contact tussen (innovatieve) ondernemers wordt op die manier als vanzelf gefaciliteerd en gestimuleerd.

Futureproof The Hague is een platform waarop je, net als op andere platformen, je kunt aanmelden, events, projecten en posts kunt delen. Dus daarin onderscheiden we ons niet. Waarin we ons wel onderscheiden is de community. De kracht van een community is dat je elkaar kunt vinden, samen kunt werken en van elkaar kunt leren. Het gaat op ons platform dus om het samenspel en niet zo zeer om het delen van content. We vinden het belangrijker dat transparant is wie waar aan werkt of mee bezig is en men met elkaar in gesprek gaat.

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht