Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

TrashUre Hunt Adventure Game

Grootste milieu spel van Nederland

Waar: Boulevard Scheveningen Den Haag 2500
natuurEnStadslandbouw
scheveningen

Deel pagina:

TrashUre Hunt Adventure Game

“Scheveningen krijgt grootste milieu spel van Nederland!”
 
Vanaf 19 augustus t/m 28 augustus wordt er dagelijks tussen 14:00 uur en 17:00 uur gewerkt aan het schilderen van een TrashUre Hunt Adventure Game. Een 300m2 groot milieueducatie spel wat een aantal maanden op de boulevard blijft liggen. 
Onder begeleiding van kunstenaars Ringo Mollinger en Daan Ledeboer kunnen Haagse strand bezoekers en bewoners uit Stadsdeel Scheveningen meedoen aan deze gratis vakantieactiviteit.
Dagelijks schilderen zij gezamenlijk een stuk van dit gigantische spel wat uiteindelijk op 29 augustus officieel zal worden geopend. Voor deze activiteit is aanmelden verplicht. Dit kan via onze facebook pagina, email of direct bij ons TrashUre Station op het strand. (Strandopgang Keizerstraat)
 
De Adventure Game is een onderdeel van de TrashUre Hunt Summer Challenge, een zomer evenement waarbij TrashUre Hunt vanaf haar station op het strand de gehele zomer lang allerlei activiteiten organiseert. Deze activiteiten zijn gericht op het zorgvuldig en bewust omgaan met eigen en andermans leefomgeving. Dit doen wij doormiddel van sport, spel, muziek, kunst en vooral veel plezier.
 
De Adventure Game is een initiatief van Stichting TrashUre Hunt in samenwerking met Stadsdeel Scheveningen, StreetArtProjects.nl, Jeugdvakantieloket, Bierens Verf en Den Haag Schone Stad.
 
Be A Hero, TrashUre Hunt!

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht