Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Regentonactie Leidscheveen

Koop een regenton voor maar €25!

water
leidschenveenYpenburg

Deel pagina:

Regentonactie Leidscheveen

Duurzaam Den Haag start in september rondom de Harry Diesfeldtlaan een pilot met gesubsidieerde regentonnen. Help jij mee de buurt te vergroenen en wil jij een Elho Basic Black Regen-ton 200L met plantenbak en aansluiting t.w.v. €122,- voor €25,-? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier. De eerste 50 aanmeldingen krijgen de regenton. 

Hoe werkt het?!

Stap 1: Meld je aan via het aanmeldformulier
Stap 2: Zit je bij de eerste 50 aanmeldingen? Dan krijg je van ons een bevestigingsmail. Zit je niet bij de eerste 50 aanmeldingen? Dan kom je op de wachtlijst te staan. 
Stap 3: In de bevestigingsmail vragen we je om de €25 euro over te maken naar Green2Live, het bedrijf dat de regentonnen aanschaft.
Stap 4: Als de betaling is overgemaakt krijg je een bevestiging dat de regenton voor jou is gereserveerd en kan je de regenton op zaterdag 26 september ophalen. 

Vragen? Mail anouk@duurzaamdenhaag.nl

Let op!

Er is een budget voor maximaal 50 regentonnen. Op=op. De regenton kan zaterdag 26 september worden opgehaald op de Harry Diesfeldtlaan. We nemen hierbij de RIVM-richtlijnen in acht en vragen iedereen die langskomt hieraan mee te werken. Over het tijdstip van ophalen wordt nog gecorrespondeerd. Als je via deze actie een regenton aanschaft, zal Duurzaam Den Haag over een aantal maanden een enquête sturen om naar je ervaring te vragen. We vragen je vriendelijk hieraan mee te werken. 

Check hier alle informatie!

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht