Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Ontmoet Buurtteam Energierijk Molenwijk/Puntpark tijdens Wijkfeest Molenwijk

Een groep enthousiaste bewoners maakt met ondersteuning van DDH een plan om de wijk groen en aadgasvrij te maken!

water
centrum

Deel pagina:

Ontmoet Buurtteam Energierijk Molenwijk/Puntpark tijdens Wijkfeest Molenwijk

Zaterdag 29 juni barst het feest los in Molenwijk! Tijdens het wijkfeest op het Ketelveld zijn diverse activiteiten en optredens voor jong en oud! Duurzaam Den Haag en Buurtteam Energierijk Molenwijk/Puntpark zijn ook aanwezig. 

Haagse Krach Karavaan

Bij de DDH stand staat onze Haagse Krach Karavaan, een groene karretje waar je informatie en tips krijgt over energie besparen!  Daarnaast kan je draaien aan het Rad van Fortuin een energiebesparende prijzen winnen die je direct thuis kunt gebruiken. Kom langs op zaterdag 29 juni tussen 13:00 en 18:00, geef een draai aan het rad en maak kans op duurzame prijzen om mee naar huis te nemen, zodat je thuis direct duurzaam aan de slag kunt. 

Energierijk Molenwijk/Puntpark

Daarnaast kan je bij de DDH stand Buurtteam Energierijk Molenwijk/Puntpark ontmoeten. Dit is een groep enthousiaste bewoners van Molenwijk/Puntpark en zij zetten zich in voor een mooie, schone, duurzame wijk waar het fijn wonen is. Met de ondersteuning van stichting Duurzaam Den Haag en een netwerk van deskundigen wordt een plan gemaakt voor een aardgasvrije en groene buurt. Buurtteam Energierijk Molenwijk/Puntpark zorgt ervoor dat dit plan voldoet aan de eisen en wensen van de mensen die hier wonen. Zij zien het namelijk als een kans om onze buurt een enorme oppepper te geven, zodat de kinderen en kleinkinderen in de buurt straks ook een fijne plek hebben om te leven.

Dit buurtteam is onderdeel van het DDH project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt.

Dus woon je in Molenwijk/Puntpark en omgeving, kom zeker even langs!

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht