Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Koningsplein/ Regentesseplein: praat mee over jouw buurt!

Woon jij in deze buurt?! Doe mee en deel je ideeën waarmee we deze buurt leefbaar, schoon en groen houden.

Waar: De Constant Rebecqueplein 20b Den Haag 2518 RA
energie
segbroek

Deel pagina:

Koningsplein/ Regentesseplein: praat mee over jouw buurt!

Al ruim anderhalf jaar komt de Kopgroep 2030 uit Koningsplein/Regentessekwartier maandelijks bij elkaar in hun wijk om activiteiten te organiseren en ondersteunen die de buurt groener maken en die de bewoners voorbereiden op een aardgasvrije buurt. Afgelopen jaar zijn er meerdere vergroeningsacties met regentonnen geweest en is er een stappenplan geschreven die VvE's kunnen gebruiken bij het verduurzamen van hun gezamelijke bezit. 

Veel van de bovengenoemde acties, van het stappenplan tot het vergroenen van de wijk, vinden hun oorsprong in de grote wijkbijeenkomst Energierijk Koningsplein/Regentesseplein die plaatsvond op 1 november 2018. Hier werden bewoners gevraagd naar hun ideeën voor een mooiere buurt. En veel van deze ideeën zijn dus gerealiseerd! 

Energierijk Koningsplein/Regentesseplein e.o, kom ook!

Deze bijeenkomst krijgt een vervolg op woensdag 30 oktober in NEST. Tijdens deze bijeenkomst zijn alle bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties uit de wijk welkom om verder te praten over plannen die de buurt mooier, schoner en groener maken. De Kopgroep 2030 vertelt tijdens deze avond wat zij hebben gerealiseerd en wat hun plannen en ideeën zijn voor komend jaar. Daarnaast nodigen ze iedereen uit mee te denken en mee te doen! 

Doe mee en ga aan de slag met ideeën waarmee we de Koningspleinbuurt en Regentesseplein leefbaar, schoon en groen houden. Ook voor toekomstige generaties!

Meld je hier aan!

Programma

Energierijk Konings- en Regentesseplein vindt plaats op woensdag 30 oktober. De inloop is vanaf 19.00. Het programma is van 19.30 tot 22.00 uur in NEST, De Constant Rebecqueplein 20b. De toegang is gratis en voor avondeten, hapjes en drankjes wordt gezorgd. Georganiseerd door Duurzaam Den Haag samen met Kopgroep 2030. 

Voor meer informatie kun je mailen of bellen met Reinder Boon,reinder@duurzaamdenhaag.nl/ 06 515 76 393.

  Alvast even in de stemming komen? Dit is hoe het er vorig jaar aan toe ging!

Nieuwe Energie en Groen in de Buurt (NEGB) project

Konings- en Regentesseplein e.o. is een van de drie buurten waar Duurzaam Den Haag aan het project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt werkt. De stichting ondersteunt een team van bewoners (in deze buurt is dat Kopgroep 2030), dat werkt aan een wijkplan om hun buurt aardgasvrij en groen te maken met de wensen en behoeften van de bewoners als uitgangspunt.

Woon je in Konings- Regentesseplein e.o. of wil je meer weten over het project? Of misschien wil je zelf aansluiten bij het buurtteam en aanschuiven bij het maandelijkse overleg? Mail of bel dan met Reinder Boon: reinder@duurzaamdenhaag.nl, 06 515 76 393.


Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht