Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

HACKING NATURE Open Lab Expo

Interactieve expo door studenten Media Technology Universiteit Leiden

Waar: De Samenscholing, Beatrijsstraat 12 Den Haag 2531 XE
water
escamp

Deel pagina:

HACKING NATURE Open Lab Expo

Hacking Nature

De grenzen tussen natuur, mensheid en techniek vervagen steeds meer. Het is duidelijk dat technologie een negatieve invloed kan hebben op de natuur, maar we kunnen we ons ook een positieve toekomst voorstellen waarbij wetenschap en techniek de natuur sterker maken, en natuur en techniek zich vermengen in symbiotische levensvormen? Hoe kunnen we de natuur 'hacken' voor goede doeleinden?

Open Lab Expo

Creatieve onderzoekers van het Media Technology masterprogramma van de universiteit Leiden zullen nieuwe toekomstvisies laten zien, combinaties van natuur en techniek. Dit wordt geen statische expositie, meer een speels onderzoekslaboratorium voor alle leeftijden en bezoekers. De onderzoekers werken vanuit persoonlijke inspiratie en maken fysieke werken die aanzetten tot vragen. Veel van de werken zijn interactief, sommigen zijn vroege prototypen en anderen meer afgewerkte eindproducten. De onderzoekers zullen bij de werken aanwezig zijn om de inspiratie, ideeën en achtergronden bij het werk te bespreken.

Datums en lokatie

Vrijdag 29 Juni, 15:00 - 21:30. 
Zaterdag 30 Juni, 12:00 - 20:00
De Samenscholing, Beatrijsstraat 12, Den Haag.

Gratis toegang. Media Technology bedankt De Samenscholing voor het hosten van deze expositie. RSVP kan op het Facebook event.

Voor meer informatie over de werken, zie de Hacking Nature Open Lab Expo web site. 

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht