Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Earth Day The Hague / Internationale Dag van de Aarde Den Haag

Verklein je ecologische footprint. Workshops, markt, eten, kinderactiviteiten

Waar: Juliana van Stolberglaan 154 Den Haag 2595 CL
hergebruikEnAfval
haagseHout

Deel pagina:

Earth Day The Hague / Internationale Dag van de Aarde Den Haag

Welkom op de Dag van de Aarde in Den Haag! De Dag van de Aarde wordt wereldwijd in meer dan 192 landen gevierd. Het is een dag waarop mensen samenkomen om te leren, te delen, te netwerken en in actie te komen voor de aarde.

In 2018 richten wij ons op het verkleinen van de ecologische voetafdruk, voornamelijk op het gebied van plastic, afval, (het kopen van) voedsel, mode en energieverbruik. Dit jaar willen wij ons enthousiasme met u delen over onze samenwerking met Duurzaam Bezuidenhout; een organisatie die lokale initiatieven in onze wijk zal presenteren en met Geloven en Groen.

Wat kunt u verwachten?

ECO-MARKT: Milieuproducten, Fairtrade, vegetarisch en veganistisch eten, maar ook non-profit organisaties die zich op verschillende manieren inzetten om het milieu te beschermen.

WORKSHOPS & PRESENTATIES: Praktische workshops voor kinderen en volwassenen waarbij u leert hoe u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

EEN FEESTELIJKE SFEER: Het evenement vindt plaats in de grote hal van de Christus Triumfatorkerk. Als het weer het toelaat, zullen er ook buiten – in de directe omgeving van de kerk – activiteiten plaatsvinden. Onze vorige evenementen waren door bezoekers beschreven als familievriendelijk, leerzaam en informatief. Dit willen wij in 2018 ook waarmaken!

NETWERKEN: Het is een uitstekende kans om mensen te ontmoeten en te netwerken om de wereld een betere plek te maken.

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht