Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

DDH Online Netwerkbijeenkomst over participatie met de Klimaatnerds

water
centrum

Deel pagina:

DDH Online Netwerkbijeenkomst over participatie met de Klimaatnerds

Wie zijn de Klimaatnerds? Je hebt misschien al eens de podcast van deze mannen voorbij zien komen waar ze in gesprek gaan met allerlei experts op het gebied van duurzaamheid. En op donderdag 25 juni schuiven ze virtueel aan bij onze netwerkbijeenkomst om te vertellen wat hun drive en missie is en hoe zij het onderwerp participatie binnen verduurzaming zien. Om hun verhaal kracht bij te zetten, nemen ze Kickstad mee. Zij zijn o.a. bekend van de duurzaamste kilometer van Nederland in Leiden en waren een van de meest recente gasten van de Klimaatnerds podcast.

Ben jij donderdag 25 juni van 17.00 t/m 19.00 uur bij de online netwerkbijeenkomst? Meld je dan aan door een mail te sturen naar ikbenerbij@duurzaamdenhaag.nl. Dan sturen wij je de inloggegevens toe! 

Sinds de coronamaatregelen van start gingen hebben wij onze maandelijkse netwerkbijeenkomst online gehouden, met leuke sprekers als architect Miel Karthaus of duurzame warmte en Niels Götz over gedragsverandering. Bekijk alle presentaties terug via ons Youtubekanaal

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht