Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Duurzaam Den Haag werkt samen met duurzame specialisten

Duurzaam Den Haag werkt samen met duurzame specialisten

Duurzaam Den Haag werkt samen met deze duurzame specialisten:

Zonne-Energie Op Maat

Leveren en installeren zonne-installaties bij particulieren, VvE's, bedrijven en overheidsgebouwen. Volledig turnkey. Indien nodig kunnen constructieberekeningen, tekeningen, vergunningen en subsidieaanvragen worden verzorgd. 

"Wij hebben proefopstellingen waarin getest wordt, waardoor er met behulp van de resultaten uitgekiende zonne- installaties kunnen worden geplaatst, met meer dan gemiddeld rendement. Daarnaast wordt er gewerkt met eigen personeel en is er de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. De serviceafdeling zorgt voor de servicebeurten en ondersteuning."
www.zonneenergieopmaat.nl

Opgewekt

Specialist in zonne-energie voor het opwekken van stroom voor bedrijven, VVE's, verenigingen en particulieren.

"Wij zijn een betrouwbare partner en aangesloten bij garantiefonds ZonZeker. Wij maken alleen gebruik van A-kwaliteit materialen waardoor we lange garanties kunnen geven. Door onze bezoeken op locatie ontvangt u altijd een offerte op maat."
www.opgewekt-energie.net

Energie Besparen Doen Wij Zo

Zorgen voor nieuwe energiebesparende verlichting en het ombouwen naar LED verlichting. Bieden ook besparingsadvies en maatwerkverlichting.

"Energie besparen doen wij zo BV’ is de 'besparen op verlichting' specialist. Wij leveren zowel nieuwe verlichting als ombouw-oplossingen."
www.energiebesparendoenwijzo.nl

Solar Engineers

Gespecialiseerd in zonnepanelen, laadpalen, thuisaccu’s, warmtepompen en gecertificeerde zonnestroomberekeningen/adviezen.

"We bieden de laagste prijs per opgewekte kWh door met maatwerk +25% meer opbrengsten uit uw dak te halen. Wij werken met kwaliteitsproducten waarbij we tot 30 jaar product- en vermogensgarantie kunnen aanbieden."
www.solarengineers.nl (voor particulieren) 
www.solarengineers.nl/zakelijk (voor bedrijven)

TUDC Ledspecialist

Specialist in subsidie-gecertificeerde LED-verlichting, zowel voor retrofit, renovatie, nieuw- en bestaande bouw.

"Wij zijn de expert in LED-verlichting voor de zakelijke markt, winkels, VvE´s, corporaties en overheidsinstanties in Zuid-Holland en Brabant."
www.tudc-ledspecialist.nl

MEVABA

Gespecialiseerd in duurzame installatietechniek. Denk onder andere aan zonnepanelen, zonneboiler, warmtepompen, HR-cv ketels en elektrische oplaadpunten voor auto's of fietsen.

"Wij zijn een specialist in de totaalaanpak van de installatie-techniek. De gehele energierekening wordt aangepakt en alle onderdelen worden perfect op elkaar afgestemd. Vooraf krijg je een duidelijk inzicht in de verwachte energiekosten en investeringsmogelijkheden."
www.MEVABA.com

Innova Energie

Helpt ondernemers om de juiste bespaarmaatregelen te nemen, met uitgebreide energiescans, (fiscaal) energieadvies op maat en duurzame oplossingen.

"Wij zijn net iets anders dan de gemiddelde energieleverancier. Wij leveren niet alleen 100% groene elektriciteit maar helpen ook ondernemers die energieneutraal of -besparend willen opereren met behulp van o.a. zonnepanelen, laadpalen en andere nieuwe innovaties qua duurzame producten en diensten."
www.innovaenergie.nl

Biersteker

Specialist in het isoleren van gevels en daken. Gevels bekleden we veelal met steenstrips, maar ook met andere materialen

"Wij kunnen je uitgebreid adviseren om uw woning duurzaam en energiezuinig te maken, inclusief het maken van een rendementsberekening, zodat u veilig en met voldoende inzicht kunt investeren."
www.durvtebouwen.nl 

Groene Daken Den Haag

Bij Groene Daken Den Haag kunt u terecht voor een groen dak, verticaal groen, daktuin of een groendak in combinatie met zonnepanelen. Van dakcheck, subsidie aanvraag t/m uitvoering wordt volledig voor u geregeld.
www.Groenedakendenhaag.nl

Green2live

Green2live behartigt de begeleiding van vastgoedeigenaren en sportverenigingen naar energie neutraal inclusief fiscaal advies, rijks en gemeentesubsidies. In het plan worden verschillende duurzame maatregelen meegenomen zoals zonnepanelen ledverlichting en duurzaam verwarmen. Gespecialiseerd in vergroeningsvraagstukken in de wijk. Helpt buurtbewoners en VVE’s met een duurzaamheidsplan of wijkinitiatief.   
www.facebook.com/green2livemob


Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht