Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!
Aangemaakt op: 16 jun. 2021

​Duurzaam Den Haag heeft er twee leuke nieuwe collega’s bij!

Maak kennis met Anouk en Sanae

Deel pagina:

​Duurzaam Den Haag heeft er twee leuke nieuwe collega’s bij!

Een duurzamer Den Haag laat niet op zich wachten. Dat merken wij ook, want we hebben het steeds drukker. Gelukkig hebben we de afgelopen twee maanden er niet één, maar twee leuke nieuwe collega’s bij gekregen om ons vaste te team te versterken. Den Haag, maak kennis met Sanae en Anouk! 

Sanae el Oussari

Sanae el Oussari is 38 jaar, moeder van Rayan (15) en Rayid (12) en sinds april onze nieuwe kracht achter de schermen. Als rechterhand van Claudia zorgt Sanae ervoor dat alles bij Duurzaam Den Haag op rolletjes loopt, facturen op tijd betaald worden en collega’s écht hun uren op tijd invullen. Sanae: ‘Wat ik leuk vind bij Duurzaam Den Haag is dat ik meteen vanaf het eerste moment met open armen ben ontvangen door de collega's. Elke dag leer ik wat meer.’ Sanae komt zelf uit Mariahoeve waar ze dagelijks volop geniet van al het groen om haar heen.  

Ze houdt van reizen en vooral van snorkelen. Daarom is ze vaak in Egypte te vinden. Er stond zelfs een duikcursus op de planning, maar door corona is dat helaas niet doorgegaan. Een ander leuk feitje: Ze houdt van koken en bakken (en dat vinden haar collega’s helemaal niet erg). Uiteraard kookt ze wel elektrisch, op groene stroom!  

Anouk van Santen

Anouk van Santen is onze andere kersverse aanwinst. Zelfs zo vers dat ze ten tijde van het schrijven van deze blog net drie dagen aan de slag is. Anouk is bij de club gekomen om zich te storten op het project Bomen voor Den Haagen het NK Tegelwippen. Anouk: Dat komt goed uit, want ik ben al van kinds af aan een echt buitenmens. Ik hou van de natuur. Ik doe mijn best om mijn impact op het milieu laag te houden door bijvoorbeeld geen vlees te eten, alleen kleding te kopen die ik écht nodig heb en zo min mogelijk wegwerpplastic te gebruiken.’  

Door aan haar vrienden en familie te laten zien hoe makkelijk het kan zijn, hoopt ze hen (en vanaf deze week ook jou) te motiveren. Gelukkig werkt dat heel goed en gaan er steeds meer mensen mee in haar duurzaam doen!   

Meer blog

'Maai mei niet' voor bloemen en bijen

'Maai mei niet' voor bloemen en bijen

Tijdens de hele maand mei laten we gezamenlijk het gazon groeien en maaien we minder om vlinders,...

Lees verder
Biodiversiteit in de stad: wat kun je zelf doen?

Biodiversiteit in de stad: wat kun je zelf doen?

De eerste lekkere dagen van het jaar zijn aangebroken. Dat betekent dat iedereen druk bezig is de...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht