Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Maak een afspraak met een Haagse dakcoach

Advies van een dakcoach?

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvend gesprek met een dakcoach? Vul dan het formulier hieronder in. Eén van de dakcoaches neemt dan contact op. De dakcoaches wonen meestal in jouw wijk. Zij kennen het soort huizen in de wijk en weten wat andere wijkgenoten al hebben gedaan. Wissel ideeën uit met de dakcoach en ga na wat er in jouw situatie handig is.

Als je wilt kan een dakcoach je vrijblijvend in contact brengen met een betrouwbaar (bij voorkeur) Haags bedrijf , voor een offerte van de werkzaamheden. Een dakcoach werkt onafhankelijk van leveranciers en er zijn geen verkoopvergoedingen van leveranciers.

Wil jij zelf dakcoach worden? Dat kan! Vul dan ook het onderstaande formulier in en geef dit aan bij de opmerking. De training om dakcoach te worden staat los van de training om energiecoach te worden. Het is niet nodig om energiecoach te zijn als je dakcoach wil worden.

Duurzame daken

Om bewoners van Den Haag te helpen verduurzamen is o.a. de Haagse Energiebesparings Aanpak (HEBA) gestart. Vanuit de HEBA zijn er in de stad al meer dan 60 opgeleide, vrijwillige energiecoaches actief om bewoners te helpen. Daarbij kijken ze naar alle mogelijke oplossingen om je woning te verduurzamen. Naast energiecoaches zijn er sinds 2021 ook dakcoaches. Deze dakcoaches hebben een andere opleiding gevolgd dan de energiecoach. Dakcoaches helpen bewoners nog beter om hun dak duurzaam te gebruiken, met bijvoorbeeld zonnepanelen, groene daken of dakisolatie


Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht