Buurtteam Schilderswijk-West

Het Buurtteam Schilderswijk-West zet zich in voor een groener en duurzamer Schilderswijk- West

Buurtteam Schilderswijk-West

Het Buurtteam Schilderswijk-West bestaat uit een groep enthousiaste bewoners uit Schilderswijk-West. Zij zetten zich in voor een mooie, schone, groene en duurzame buurt. Het buurtteam doet dit met ondersteuning van Duurzaam Den Haag.

Activiteiten van het buurtteam in Schilderswijk-West

Schilderswijk-West is een levendig maar helaas ook versteende buurt. Het buurtteam zet zich in om de buurt te vergroenen en te verduurzamen. Het buurtteam is er voor de buurtbewoners, samen sparren zij over de wensen voor de buurt. Het buurtteam organiseert leuke duurzame acties in de buurt. Denk aan het aanleggen van geveltuintjes en het plaatsen van containtertuintjes en het organiseren van een duurzaam winterfeest. Op deze manier brengt het buurtteam het thema duurzaamheid bij de buurtbewoners onder de aandacht.

Doe je mee?

Woon je in Schilderswijk-West en wil je ook helpen om de buurt duurzamer te maken? Meld je dan aan voor het buurtteam. Stuur een e-mail naar buurtcontactpersoon Yasmina om je aan te melden: yasmina@duurzaamdenhaag.nl

Je bent daarnaast van harte welkom bij het maandelijkse buurtteamoverleg. Elke tweede dinsdag van de maand vergaderen wij van 18.30 tot 20.00 uur bij het Jacobahof Hillegondastraat 20. Wil je een keer kennismaken? Je bent van harte welkom!

Ik help je graag
Yasmina Boudarbala
Bij mij kun je terecht voor: algemene vragen over duurzaamheid en ondersteuning van bewoners in Schilderswijk en Molenwijk
Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht