Energie besparen

Be­wo­ners­ini­ti­a­tie­ven en energiecoaches in Loosduinen

Sluit je aan bij een bewonersinitatief in jouw buurt!

Bewoners aan de slag in Loosduinen

In Loosduinen zijn verschillende bewoners samen bezig met duurzaamheid. Neem gerust contact met ze op. Ze organiseren activiteiten, collectieve inkoopacties en weten precies wat er in jouw buurt speelt. Je kan ook een gesprek aanvragen met een energiecoach. Een energiecoach kijkt samen met jou hoe je energie kunt besparen. Meld je hier aan voor een gesprek met een energiecoach. Wil jij zelf energiecoach worden? Meld je dan hier aan!

Wijkberaad Kraayenstein - Kraayenstein

Wijkberaad Kraayenstein bestaat uit een groep vrijwilligers, die zich inzet om de belangen te behartigen van alle bewoners van Kraayenstein. Ze zetten zich ook in voor een duurzame wijk. Het wijkberaad is altijd op zoek naar vrijwilligers met goede ideeën, of die graag samen met anderen willen helpen bij activiteiten.

Stichting Wijkberaad Nieuw Waldeck - Nieuw Waldeck

Stichting Wijkberaad Nieuw Waldeck zet zich in voor de belangen van buurt en buurtbewoners. De stichting heeft een werkgroep Groen die evenementen organiseert maar ook zich ook met het beleid bezighoudt. Daarnaast is er een werkgroep Water die zich inzet voor de waterkwaliteit in de buurt. Een leuke groep om je bij aan te sluiten!

Wijkberaad Houtwijk - Houtwijk

Dit wijkberaad is actief op verschillende onderwerpen zoals wijkpreventie en parkeren. Het wijkberaad heeft een informatiefolder opgesteld met informatie over duurzaam wonen in Houtwijk.

Mist jouw bewonersinitiatief?

Heb jij zelf een bewonersinitiatief dat mist op deze pagina? Laat het ons weten!

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht