Energie besparen

Be­wo­ners­ini­ti­a­tie­ven in Loosduinen

Sluit je aan bij een bewonersinitatief in jouw buurt!

Bewoners aan de slag in Loosduinen

In Loosduinen zijn verschillende bewonersinitiatieven die zich inzetten voor duurzaamheid. Neem gerust contact met ze op. Ze organiseren activiteiten en weten precies wat er in jouw buurt speelt. Helaas zijn er nog geen energiecoaches actief in Loosduinen.

Wijkberaad Kraayenstein - Kraayenstein

Wijkberaad Kraayenstein bestaat uit een groep vrijwilligers, die zich inzet om de belangen te behartigen van alle bewoners van Kraayenstein. Ze zetten zich ook in voor een duurzame wijk. Het wijkberaad is altijd op zoek naar vrijwilligers met goede ideeën, of die graag samen met anderen willen helpen bij activiteiten.

Stichting Wijkberaad Nieuw Waldeck - Nieuw Waldeck

Stichting Wijkberaad Nieuw Waldeck zet zich in voor de belangen van buurt en buurtbewoners. De stichting heeft een werkgroep Groen die evenementen organiseert maar ook zich ook met het beleid bezighoudt. Daarnaast is er een werkgroep Water die zich inzet voor de waterkwaliteit in de buurt. Een leuke groep om je bij aan te sluiten!

Wijkberaad Houtwijk - Houtwijk

Dit wijkberaad is actief op verschillende onderwerpen zoals wijkpreventie en parkeren. Het wijkberaad heeft een informatiefolder opgesteld met informatie over duurzaam wonen in Houtwijk.

Mist jouw bewonersinitiatief?

Heb jij zelf een bewonersinitiatief dat mist op deze pagina? Laat het ons weten!

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht