Kan ik subsidie krijgen voor duurzame maatregelen in huis zoals isolatie of een warmtepomp?

LET OP: Gemeente Den Haag werkt aan nieuwe subsidies. We weten niet of deze regeling blijft bestaan. Houd deze pagina van de gemeente in de gaten voor de meest recente informatie.

Vanuit de gemeente Den Haag zijn er subsidies beschikbaar voor duurzame maatregelen in jouw woning! Denk hierbij aan subsidies voor gevel-, dak- en vloerisolatie. Ook zijn er subsidies voor het overstappen van koken op gas naar koken op elektriciteit(subsidie koken op schone energie) en het duurzaam verwarmen van jouw woning. Bekijk de website voor het volledige overzicht aan subsidies.

Ook vanuit de gemeente Den Haag wordt er een subsidie aangeboden om over te stappen naar een duurzame warmtebron. Dit is de subsidie Verwarmen op Schone Energie 2022. Wil jij jouw woning verwarmen via een duurzame energiebron? Dan kan je in aanmerking komen voor de subsidie. Voor meer informatie kan je hier klikken.

Wist je dat er ook subsidies vanuit de Rijksoverheid worden aangeboden? De ISDE-subsidie (investeringssubsidie duurzame energie) kan worden aangevraagd als jij als woningeigenaar of als collectief, in de vorm van een VvE, duurzame maatregelen neemt. Bekijk hier de voorwaarden.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht