Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Koningsplein/ Regentesseplein: praat mee over jouw buurt!

Woon jij in deze buurt?! Doe mee en deel je ideeën waarmee we deze buurt leefbaar, schoon en groen houden.

Waar: Esperantoplein 20 Den Haag
wonenEnLeven
segbroek

Deel pagina:

Koningsplein/ Regentesseplein: praat mee over jouw buurt!

Een aantal bewoners van de buurt Koningsplein/ Regentesseplein en omgeving komt regelmatig bij elkaar in Wijkcentrum De Regenvalk om een buurtplan te maken voor een aardgasvrij en groen Koningsplein/ Regentesseplein en omgeving. Om ervoor te zorgen dat het buurtplan voldoet aan de wensen en eisen van de buurt, nodigen zij je uit voor de buurtbijeenkomst. Een bijzondere bijeenkomst waaraan 100 mensen mee kunnen doen. 100 bewoners, werkgevers, ondernemers en beleidsmakers die hun krachten bundelen en hun ideeën delen. Het gaat dan ook over kansen voor werkgelegenheid, samenhang in de buurt en de sfeer op straat. Of over een onderwerp dat jij als bewoner belangrijker vindt.

Woon jij in deze buurt?! Doe mee en deel je ideeën waarmee we deze buurt leefbaar, schoon en groen houden. Ook voor toekomstige generaties!

Kom ook!

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 november, inloop vanaf 18.00. Het programma is van 18.30 tot 21.00 uur in de Haagse Prael (achter de energiecentrale), Esperantoplein 20. De toegang is gratis en voor avondeten, hapjes en drankjes wordt gezorgd. Georganiseerd door Duurzaam Den Haag samen met Buurtteam Koningsplein/ Regentesseplein en omgeving. 

Voor meer informatie kun je mailen of bellen met Edwin Cornelissen, edwin@duurzaamdenhaag.nl / 06 16499548.

Meld je aan en maak kans op een bouwmarktbon t.w.v. 100,-
Onder de deelnemers verloten we 3 keer een bouwmarktbon t.w.v. 100,- Meld je aan via dit formulier!


Nieuwe Energie en Groen in de Buurt

In drie Haagse buurten gaan we de komende tien jaar, samen met bewoners, aan de slag met het verduurzamen van hun buurt: Moerwijk-Oost, het Regentesse-/Koningsplein e.o. en Molenwijk. Op deze projectpagina vind je meer over het project en lees je meer verslagen van de buurt aan het woord. Woon je in Molenwijk of wil je meer weten over het project? Of misschien wil je zelf aansluiten bij het buurtteam en aanschuiven bij het maandelijkse overleg? Mail of bel dan met Edwin Cornelissen, edwin@duurzaamdenhaag.nl / 06 16499548.


Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht