Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Haagse Krach Karavaan op Laakfestival

Waar: Goeverneurlaan Den Haag
wonenEnLeven
laak

Deel pagina:

Haagse Krach Karavaan op Laakfestival

Op zaterdag 30 juni staat het team van de Haagse Krach Karavaan op het Laakfestival! Kom tussen 12 en 17 uur langs op de Goeverneurlaan, ontvang tips over duurzaam wonen en energie besparen en speel mee met het Rad van Fortuin!

Laakfestival

Van het Goeverneurplein tot aan het Jonckbloetplein zijn de straten ingericht met leuke spullen, informatiekraampjes en lekker eten en drinken. Er is ook veel ruimte voor cultuur. Op het Goeverneurplein en het Jonckbloetplein presenteren (jonge) talenten uit Laak zichzelf en halverwege de braderie staat een danspodium. Op de podiums zijn optredens te zien van o.a. RWMG, Siggi Florentina, DJ's, Brassbands en meer. Lees hier meer over het programma!

Haagse Krach Karavaan

Van informatie over duurzaam wonen en energie besparen tot het verbouwen van je eigen groente: de experts van de Haagse Krach Karavaan adviseren je graag en bieden hierbij handige instrumenten aan. 

Naast dat je slimme tips ontvangt kun je ook gratis meespelen met het Rad van Fortuin. Geef een slinger aan het wiel en maak kans op duurzame prijsjes, zoals bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop of een ledlamp. Dubbel winst dus!


Meer over de Haagse Krach Karavaan lees je hier op de projectpagina.  

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht