Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

DDH borrel in Trefpunt Laakhage

Ontmoet duurzame denkers en doeners

wonenEnLeven
laak

Deel pagina:

DDH borrel in Trefpunt Laakhage

Op donderdag 27 juni is het weer tijd voor de Duurzaam Den Haag Borrel! De borrel is deze maand in Trefpunt Laakhage in Molenwijk. 

Trefpunt Laakhage ligt in Molenwijk/Puntpark. Dit is één van de drie buurten waar DDH samen met een team van enthousiaste bewoners een plan maakt voor een groene en aardgasvrije buurt. De eerste pilot in Molenwijk is klaar: er is een warmteplafond gerealiseerd in het trefpunt. Met veel trots zal dat tijdens de borrel worden gepresenteerd. Kom ook een kijkje nemen en ontmoet mede duurzame doeners en het buurtteam van Molenwijk: Energierijk Molenwijk/Puntpark. 

DDH Borrel donderdag 27 juni

Duurzaam Den Haag organiseert elke maand een duurzame netwerkborrel op diverse locaties. Op de laatste donderdag van de maand kunnen geïnteresseerde bewoners, ondernemers en experts die bezig zijn met duurzaamheid elkaar op een toegankelijke manier ontmoeten. Meer informatie.

Heb je zelf ook een duurzaam initiatief of idee? Tijdens de borrel is er gelegenheid hier iets over te vertellen en een oproep te doen. 

Wanneer: donderdag 27 juni van 17:00 tot 19:00 uur
Waar: Trefpunt Laakhage, Peilstraat 67, 2516 RG, Den Haag

Bereikbaarheid

Het wijkcentrum ligt op zo'n 10 minuten fietsen van het centrum van Den Haag. Voor wie lopen of fietsen geen optie is, die kan tram 15 nemen. Stap dan uit bij halte Van Musschenbroekstraat, vanaf daar is het vijf minuten lopen. 

💌 Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht