Jong DDH – Fermentatie workshop
Gratis Fermentatie Workshop: Duurzaam, Gezond en Heerlijke Smaken!
Deze workshop is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Heb je interesse in gezonde voeding en duurzaamheid? Kom dan op 13 april naar onze superleuke fermentatie workshop! Fermentatie maakt je eten langer houdbaar én gezonder. Deze workshop is voor absolute beginners. De workshop is gratis en wordt georganiseerd door Jong Duurzaam Den Haag. Samen verkennen we de wondere wereld van plantaardige fermentatie!
Gezond, duurzaam en heerlijke smaak
In deze mini-workshop leer je de basis van fermenteren. We beginnen met een stukje theorie. Waarom is fermenteren zo goed voor je? Hoe verandert het de smaak van je eten? En waarom is het zo duurzaam?
Zelf aan de slag
Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Samen gaan we fermenteren. Je leert de juiste technieken kennen en gebruiken. Na de workshop weet je precies hoe je groenten fermenteert. Zo kan je het ook thuis doen!
Waarom deze workshop?
Fermenteren zorgt voor minder voedselverspilling. Het verlengt namelijk de houdbaarheid van je producten. En dat op een natuurlijke manier, dus zonder kunstmatige toevoegingen. Ook is het een geweldige manier om je eten gezonder te maken. Het past daarom perfect bij een veganistisch dieet!
Aanmelden
Dus, waar wacht je nog op? Kom langs, leer en begin aan je eigen fermentatieavontuur. Meld je gratis aan voor deze gezellige, leerzame workshop!
- Locatie: Voedsellokaal De Gymzaal; Witte de Withstraat 127
- Datum: Zondag 13 april
- Inloop met koffie en thee: 13.30
- Workshop: 14.00 tot 16.00
- Deelname is gratis!
- Maximaal 20 deelnemers, vol = vol
- Zelf meebrengen: een glazen pot (ongeveer 0,5 liter zoals op de foto hieronder) die je goed kunt afsluiten
Deze workshop is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.
