Duurzame Restaurantroute (Zero Waste)
Geniet je van een duurzaam driegangenmenu, waarbij elke gang wordt geserveerd in een ander restaurant.
Proef en ontdek tijdens de Haagse Klimaatweek hoe Haagse restaurants op creatieve wijze voedselverspilling tegengaan. Tijdens de Zero Waste Route geniet je van een duurzaam driegangenmenu, waarbij elke gang wordt geserveerd in een ander restaurant.
De focus ligt op het verminderen van voedselverspilling – denk aan verrassende gerechten met restproducten, vergeten ingrediënten of slimme combinaties. Ook vlees kan hier deel van uitmaken, mits op verantwoorde wijze verwerkt.
Laat je verrassen door de smaken én de verhalen achter de gerechten. De chefs en/of eigenaren vertellen je hoe zij bijdragen aan een duurzamer voedselsysteem. Een culinaire beleving die je smaakpapillen prikkelt en je blik op eten verandert.
Restaurants in deze route zijn
18:30 tot 19:00 – Restaurant Botanica
19:15 tot 19:45 – De Boterwaag
20:00 tot 20:30 – Ethica
Meer informatie
- Dinsdag 11 november - 18:30 tot 21:00
- Locatie: Start bij Restaurant Botanica, Kneuterdijk 8
- Toegang: €49,95 (incl. drankje bij elke gang)
- Aantal plekken: 25
Aanmelden verplicht
Haal je tickets via onderstaande link. Er is ook nog plek op woensdag 12 november.