Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Presentatie 'Groen in de stad' en tuinwandeling

Door Anna Kreffer

Waar: Spui 68 Den Haag
natuurEnStadslandbouw
centrum

Deel pagina:

Presentatie 'Groen in de stad' en tuinwandeling

In het voorjaar worden er vanuit het Duurzaam Den Haag Loket in de Centrale Bibliotheek verschillende groen-activiteiten georganiseerd, gratis en voor jong en oud! Op zaterdag 23 junI geeft tuinambassadeur Anna Kreffer een presentatie over Groen in de stad. 

Groen in de stad

Waarom is een groene stad zo belangrijk en hoe kun je zelf zorgen voor gezond groen in de stad, in je tuin of op je balkon? Anna vertelt het je, op zaterdag 23 juni om 10.15 uur in de Culturele Ruimte van de Centrale Bibliotheek. Na afloop van de presentatie (rond 11.00 uur) kun je mee op pad en laat Anna je tijdens een wandeling naar en door de Stadskloostertuin op het Westeinde een aantal mooie voorbeelden zien. Doe gratis mee en meld je aan via dit aanmeldformulier!

Over Anna Kreffer

Anna tuiniert al heel lang en altijd met respect voor de natuur. Bij de overgang naar natuurlijk tuinieren op haar volkstuincomplex heeft zij veel ervaring opgedaan met hergebruik van tegels en stenen, het verwerken van snoeihout, keuze voor planten met een meerwaarde en water in de tuin. Ze wil deze kennis graag gebruiken om tips te geven aan mensen die hun tuin willen delen met vogels, vlinders, egels en vele andere dieren.

Wat: presentatie 'Groen in de stad' en tuinwandeling
Wanneer: zaterdag 23 juni, van 10.15 tot ongeveer 12.00 uur
Startpunt: de Culturele Ruimte in de Centrale Bibiliotheek, Spui 68
Aanmelden: aanmelden is gratis, vul het aanmeldformulier in 

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht