Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Gratis planten in ruil voor tegels in Vruchtenbuurt

Kom langs!

water
centrum

Deel pagina:

Gratis planten in ruil voor tegels in Vruchtenbuurt

Op zaterdag 28 september is het Burendag en dan organiseert Team Groene Vruchtenbuurt samen met Duurzaam Den Haag de actie Operatie Steenbreek in de wijk.

Vertel het aan iedereen in jouw buurt: gratis plantjes als je (tuin)tegels inlevert. Ook als je geen tuin hebt moet je vooral even langskomen, dan kan je buurtbewoners een handje helpen! 💪

Lever je die dag jouw tuin- of stoeptegels in, dan krijg je er gratis planten voor terug! Een perfecte dag dus om – al dan niet samen met je buren – je tuin of gevel aan te pakken en daarmee jouw straat en onze wijk groener te maken.

Lever jij op 28 september tuin- of stoeptegels bij ons in? Dan maak je bovendien kans op het boek ‘Over de bijen en de bloemen’, dat vol staat met praktische informatie en inspirerende ideeën om je dak, muur, terras, balkon of tuin aantrekkelijk te maken voor honingbijen. We verloten dit groene boek onder de deelnemers.

Het is simpel: Op zaterdag 28 september van 11.00 tot 15.00 uur staat het team van Operatie Steenbreek en Groene Vruchtenbuurt voor je klaar om je tegels in ontvangst te nemen en plantjes mee te geven. Kom langs! 😃

De locatie: (het wijkgebouw van Wijkberaad Vruchtenbuurt , Abrikozenstraat 207, hoek Meloenstraat).

Wil je meer informatie?
📧 Team Operatie Steenbreek weet alles over stenen en planten, mail je vraag naar: operatiesteenbreek@duurzaamdenhaag.nl

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht