Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

FAQ - Ik ben geïnteresseerd in duurzaamheid. Met wie kan ik praten, of waar kan ik iets vragen?

Deel pagina:

Ben je duurzaam bezig en heb je vragen of wil tips, informatie of zoek je inspiratie? Maak dan een afspraak voor het Duurzaam Den Haag Loket in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Hier krijg je van een werknemer van Duurzaam Den Haag op een laagdrempelige en inspirerende wijze informatie, tips, demo’s en acties om duurzaam te doen.

Of het nu gaat om duurzame energie, besparingsmogelijkheden, subsidies, stadstuinieren, natuur in en rond het huis of projecten en initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Bij ons kun je terecht. Maak een afspraak! We helpen je graag.

Openingstijden & locatie DDH-Loket

Na een aantal maanden van afwezigheid gaan onze loketten vanaf 1 september weer open. Iedere woensdag zijn we beschikbaar voor een afspraak in de Centrale Bibliotheek, Moerwijk-Oost, Koningspleinbuurt en Molenwijk/Puntpark voor al jouw duurzame vragen. 

Om te kunnen garanderen dat we niet teveel bezoekers in ons loket tegelijk op bezoek krijgen kun je alleen op afspraak langs komen. Vul het antwoordformulier in via duurzaamdenhaag.nl/loket in en vermeld je postcode. Dan zorgen wij dat je gekoppeld wordt aan de juiste collega en locatie, zodat er een afspraak gemaakt kan worden.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht